Tarotreading

Tarotreading. Een van de tarotkaartleggers van Lenormand en Tarot heeft voor jullie een tarotreading gelegd.

Wat komt er uit de tarotreading naar voren

De dingen gaan niet zoals je had gehoopt. Je kunt niet het positieve van de situatie zien. Gedane zaken maken geen keer. Het element water symboliseert onze gevoelens en emoties. Want waterkaarten bevatten alle informatie die te maken hebben met je intuïtie, romantiek, familie, dromen, verlangens, kinderen. Waterkaarten worden in de Engelentarot gesymboliseerd door de bijzonder mooie waterwereld van de meerminnen en – mannen.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, RELATIES > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

De vijf van water

De vijf van water geeft je de boodschap te aanvaarden. Dat je klaar bent met alles in je leven wat jou niet langer verder helpt op jouw ziel pad. Herken je gevoelens van verdriet, rouw, pijn, ontgoochelingen. En laat dit gevoel er zijn. Want strijden, vechten is vermoeiend en onttrekt zoveel energie aan je. Heb vertrouwen dat alles gebeurt voor een reden. Waarin je vermoedelijk nog niet kan zien waarom iets gebeurt of iets niet gebeurt. Vaak zijn de dingen die je nu loslaat een zegen voor je groei.

Neem de tijd en de ruimte om alle emoties en gevoelens te verwerken. Want wat achter je ligt is voorbij en heeft je meer inzichten en wijsheid gegeven. De eeuwige constante in het aardse leven is verandering. Trek er even op uit, in stilte aan het water. Waarbij je tranen de vrije loop geeft. Want het is goed geweest zoals ik was. Ik ben klaar voor het nieuwe, al weet ik nog niet duidelijk wat dit is. Maar ik vertrouw op mijn intuïtie. En onze Hemelse Helpers. Je mag je hart openen voor diepere gevoelens.

Element vuur

Geef niet op. Maar bescherm datgene wat je al gecreëerd hebt. Houd moed, en geloof in jezelf. Het element vuur symboliseert alles wat ons inspireert. En heeft te maken met het werk, avontuur, het nemen van risico’s, onze zelfontwikkeling naar zelfrealisatie. Het element vuur wordt in de Engelentarotkaart gesymboliseerd door de vurige onstuimige draken.

Het element vuur stuurt je aan om te onderzoeken waar jouw passies zitten. Hoe je die terug tot leven kan brengen. Want het zet je aan om je fantasie om te zetten in creatieve projecten. De negen van vuur brengt de boodschap dat je heel wat energie hebt geïnvesteerd in een project. Waarbij een situatie belangrijk is dit te beschermen. Dit gebeurt in het dagelijks leven frequent. Maar je zet je schouders onder een situatie. En je werkt vol overgave aan een project.

Voorspellen

Heb vertrouwen

Heb het vertrouwen dat jij het recht hebt om de resultaten van je werk te verdedigen en hiervoor op te komen. Want je bent in staat om tot een oplossing te komen. Die voor alle betrokkenen acceptabel is. Maar blijf wel open staan voor de hulp van anderen en bekijk hun standpunt vanuit hun perceptie. Want waar eerst achterdocht is ontstaan, kan nu weer vertrouwen groeien.

Element lucht

Objectieve besluitvorming. Waardoor uit de weg ruimen van alles wat je niet langer van nut is. Zodat je de humor zien in elke situatie . Het element lucht staat voor het verstand, rationeel denken, analyseren. Beslissingen nemen, communicatie. Maar ook een sterk gevoel van rechtvaardigheid (justitie).

Zich zorgen maken, angst voelen piekeren vindt plaats in ons ‘hoofd ‘ en wellicht maak je zorgen over iets wat niet lekker stroomt in je leven.
Daarbij wordt Het luchtelement in de Engelentarot gesymboliseerd met de Eenhoorns. Omdat het heel serene vredige wezens zijn die onze gedachten helpen te veranderen op een positieve manier.

Daarbij brengt de Koningin van Lucht een krachtige en heldere boodschap. Want alles en iedereen wat en wie niet langer bijdraagt tot jouw groei. Daarvoor is het tijd om los te laten. Zie wat een prachtige ziel jij bent dat jij er werkelijk toe doet in het grotere geheel. Tarotreading Lenormand en Tarot.