Lenormand Kaartlegging

Lenormand kaartlegging. Een kaartlegging voor een toekomstvoorspelling is al sinds een aantal eeuwen na Christus bekend geworden. Kaarten worden gebruikt voor het voorspellen van de toekomst. Er zijn verschillende type kaarten. Tarot kaarten, Engelenkaarten, inzicht kaarten, Orakelkaarten en de Lenormandkaarten. Een bekende vorm van een Lenormand kaartlegging is de verleden-heden-toekomst, die bekend is geworden door Madame Lenormand.

Bekijk alle consulenten
Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, Hsp, tweelingzielen, magie, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Helder voelend • Intuïtief Coach • Complexe relaties/- situaties • Transformatieproces • Je vindt je draai even niet in je leven • angst/stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, RELATIES > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een ‘zogenaamd doorgeefluik’ en verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Ik ben een ervaren heldervoelend, helderhorend en helderwetend Medium en Paragnost. Mijn specialiteiten zijn

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Wie is madame Lenormand?

Een van de meest beroemde waarzegsters uit de negentiende eeuw is madame Lenormand. Zij was een vertrouweling van de door Napoleon gekroonde keizerin Josephine.

Al vroeg kwam zij in de koninklijke abdij van de Benedictijner vrouwen terecht. Hier bleek haar talent als ziener al uit, zij voorspelde financiële geluk. Daarna is zij als tiener kaarten gaan leggen voor mensen om haar heen. En dit deed zij door het kaartleggen voorspellingen. Hierdoor is haar bekendheid als waarzegster gegroeid.

Madame Lenormand waarzeggen

Wat haar interesseerde was het voorspellen en doen van kaartleggingen. In de hoofdstad van Frankrijk, de stad Parijs woonde zij aan de Rue de Tournon. Hier kon zij niet openlijk uitkomen voor haar helderziendheid. Toch ging zij naast haar werk als verkoopster door met de voorspellende kaartleggingen. Om deze reden zijn er verschillende arrestaties geweest, met juist een positieve uitkomst. Namelijk de populariteit van madame Lenormand.

De carrière van madame Lenormand is te danken aan haar vrienden die wel haar voorspellingen waardeerden. Madame Lenormand haar leven, zal nooit vergeten worden.

Wat kan een Lenormand kaartlegging voor jou betekenen

Wanneer jij vragen hebt over liefde, financiën of werk, is het een idee om kaartleggingen te laten doen met Lenormandkaarten om gedetailleerde informatie te verkrijgen. Voor een legging met Lenormand kaarten kun je stilstaan bij vragen die gaan over:

  • Liefde en relatie
  • Keuzes
  • Financiën
  • Gezondheid
  • Werk, carrière en collega’s
  • Toekomst
  • Jouw levensdoel op aarde
Hoe zien de Lenormandkaarten er uit

Lenormand kaarten zijn opgebouwd uit geïllustreerde afbeeldingen. Waardoor je die direct kunt begrijpen en interpreteren. Waarbij de positie van de kaart een betekenis heeft. Hierdoor kan er gedetailleerd in worden gegaan op elke vraag.

De Lenormandkaarten zijn genummerd. Waarbij de afbeeldingen jou een boodschap geven. De rode symbolen op de lenormandkaarten worden positief aangeduid. En de zwarte symbolen op de lenormandkaarten zijn de uitdagende kanten van een situatie.

Lenormand Kaartlegging

Lenormandkaarten

De kleuren van de lenormandkaarten stammen af van de tarotkaarten. De klavers op de kaart staan voor de actieve drijfveren. Schoppen geven antwoord over rationele kanten. Ruiten geven informatie over bezittingen, harten gaat over gevoelens, emoties en liefde.

Een lenormand kaartlegging bestaat uit 36 kaarten. Waardoor je kan ontdekken wat er gebeurt in een meer alledaags perspectief. Het is zo dat een kaartlegging met Lenormand op verschillende manieren kan worden gedaan. Zo verschilt het aantal rijen, kolommen, de tijdsduur en natuurlijk de afloop.

Kaarten kunnen gelegd worden door een medium, paragnosten, astroloog

Als jij een vraag stelt aan een spiritueel consulent van Lenormand en tarot. Bepaalt het medium welke kaartlegging nodig is. Want per vraag verschilt dit. Hieruit blijkt dat de flexibiliteit van de lenormandkaarten groot is. Aan de hand van Lenormandkaarten is het zo dat jij antwoord krijgt over jouw verleden, heden en toekomst. Maar ook inzicht krijgt in de vragen die je stelt.

Het verschil tussen het leggen van tarot en lenormandkaarten

Waarzegkaarten verschillen allemaal van elkaar. Zo bestaat Tarot uit 78 kaarten. en de Lenormand uit 36 kaarten. Daarbij hebben lenormandkaarten afbeeldingen, waarbij wat te zien is meer decoratief is. Maar bij tarot kaarten is het zo dat de content op de kaart juist belangrijk is.

Bij Lenormand staan de kaarten voor positief, neutraal en negatief. Maar bij tarotkaarten worden deze niet aangeduid in goed of slecht. Dit gaat meer om het moment. Maar ook het inzicht en de antwoorden.

Ook de houding/positie van de lenormandkaarten is belangrijk. Want deze worden altijd rechtop gelezen. Ondanks dit verandert de betekenis niet. Het is niet zo dat een bepaalde soort kaartleggingen beter is dan de ander. dit is afhankelijk van jouw eigen gevoel hierbij.

Tarot en tarotkaarten

Andere kaartleggingen

Een kaartlegging kan ook gedaan worden met orakelkaarten. Orakels zijn er juist om een korte en duidelijk boodschap over te brengen. Je hebt hiervoor geen kennis nodig over de symbolen. Wat wel het geval is bij tarot.

Met de orakels kom je in contact met jouw innerlijke wijsheid. Waardoor je begrip krijgt in een bepaalde situatie. Deze inzichten komen tot stand doordat een energetische trilling de kaarten aantrekt. Waar het juiste antwoord op staat.

Bij de kaarten met orakels kun je vragen stellen als:

  • Ben ik op de juiste weg met mijn werk?
  • Wat is een manier om de financiële situatie te verbeteren?
Wil jij kaartleggingen laten doen?

Zit je met vragen? Raadpleeg dan gerust eens een spiritueel consulent van lenormand en tarot. Als niemand jou antwoorden kan geven op een vraag die jij hebt. Is een advies van een waarzegster zeker op zijn plaats. Kaartleggingen kunnen helpen om inzicht te krijgen. Maar ook  antwoorden op vragen te krijgen.

Onze spiritueel consulenten met vele jaren ervaring kunnen kaartleggingen voor jou doen! Zij hebben de achtergrond waarbij zij paranormale gaven hebben. En dus ook kunnen helderzien. Zij kunnen jou helpen met kaartleggen met lenormandkaarten of tarot kaarten. Zo kun jij inzicht krijgen in jouw verleden, heden en de toekomst. Ook kun jij op deze manier een duidelijk overzicht krijgen van jouw leven!

Ben jij benieuwd wat onze mediums en paragnosten door kaartleggen voor jou kunnen betekenen? Consulteer ze gerust via telefoon of chat.