De zuivere kracht van de kaarten
De zuivere kracht van de kaarten
De zuivere kracht van de kaarten

Sterrenbeeld

Sterrenbeeld

SterrenbeeldWat zegt jouw sterrenbeeld over de liefde deel 2

Jouw sterrenbeeld zegt iets over jou, hoe jij zelf in een liefdesrelatie zal staan, gezien de eigenschappen die jij hebt, gekoppeld aan je sterrenbeeld. In dit blog bespreek ik de sterrenbeelden de maagd, de boogschutter, de steenbok, de waterman, en de vissen. In een ander blog op deze website vind je de sterrenbeelden, de ram, de stier, de tweelingen, de kreeft, de leeuw, de weegschaal en de schorpioen terug. Bel gerust met een astroloog, medium of paragnost van www.lenormandentarot.nl als je meer wilt weten of je sterrenbeeld, jouw eigenschappen als mens en welke partner bij jou het beste qua sterrenbeeld bij je zou kunnen passen.

De maagd, de eigenschap die de maagd heeft en hem in liefdesrelaties voor de voeten kan lopen, is perfectionisme. Daarnaast wil de maagd graag aan het roer staan, niet zwak overkomen en zal er alles aan doen om onafhankelijk te willen zijn. Dit komt voort uit een onderliggende angst, niet goed genoeg te zijn. In relaties uit zich dat samenzijn met een maagd niet makkelijk is, aangezien de maagd altijd haantje de voorste wilt zijn. Betekent dat dat je een maagd beter maar kan mijden? Nee hoor, bij de maagd past heel goed een persoon die sterk en krachtig is en de angst van de maagd onder ogen ziet en de maagd helpt deze irreële angst onder ogen te zien en te laten verdwijnen. Er moet naast de maagd dus een sterke persoonlijkheid staan, anders gaat deze relatie niet werken. Eenmaal de juiste modus samen gevonden, heb je aan een maagd een zeer trouwe en loyale partner.

De boogschutter, hecht waarde aan vrijheid en zolang de boogschutter zich vrij voelt, is deze in relaties een gulle gever. De boogschutter wil e rop uit en verwacht van jou ook inzet. De boogschutter houdt er van in de belangstelling te staan en flirt met menigeen. Is niet iets om je druk over te maken, zolang je de boogschutter weet te raken en zijn vrijheid geeft. Een boogschutter is van nature blij, positief ingesteld, enthousiast en een fijne partner. Bij een boogschutter moet je je wel uiten, anders voelt de boogschutter het aan. Drama wil de boogschutter namelijk het liefst buiten de deur houden. Een boogschutter houdt van verrassingen, spontaniteit en gaat er graag op uit.

De steenbok, dit sterrenbeeld kan berekenend zijn en elke dag invullen alsof het de laatste is. Er moet gewerkt worden en houdt niet van lummelen. De kijk op de wereld door de ogen van een steenbok is zwart, wit. Je maakt het in het leven, of niet, een tussenweg is er niet. De lat ligt hoog en dat betekent dat de steenbok ook van zijn partner dat verwacht. Voor de hardwerkende steenbok is dus weinig ruimte voor romantiek en emoties. Die moet je niet verwachten in een relatie met een steenbok. Waardeer jijd e steenbok om zijn tomeloze inzet, dan heb je er een goede partner aan.

De waterman, is een mensen mens en dus een gever. Houdt van gezelligheid omringt door een goed gezelschap. De waterman zal altijd voorzien zijn van een schare vrienden. Daarnaast is de waterman gesteld op zijn vrijheid en als deze in een raltie aan banden wordt gelegd, zal de waterman de relatie zomaar kunnen beeindigen. Waag het niet de waterman zijn vrienden af te nemen, of het iets in de weg te leggen. Daarentegen zal de waterman bij een scheiding alles weggeven, want die heeft niets met bezit. Kun jij de waterman in zijn waarde laten, zijn zijn vrienden ook jouw vrienden, dan heb je de perfecte match.

De vissen, een van de lastigste sterrenbeelden om een relatie mee aan te gaan, is de vissen. Ze voelen zich snel gehecht aan iemand, willen de vlinders voelen, maar oh wee als die weg zijn en je in de ogen van de vissen iets verkeerds doet, dan duikt de vis weg. Gepikeerd en zal je het nooit vergeven. Ondanks dat de vissen emotioneel is, zal die nooit je zomaar verlaten. Een vis wil zich geliefd voelen en als jij samen wilt zijn met een vis, dan zul je de vis altijd moeten laten voelen dat je die waardeert. Vissen hebben dit nodig vanuit een dieper liggende angst niet geliefd te worden, en vanuit onzekerheid.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en wat dat zegt over de liefde. Of wil je weten welk sterrenbeeld als partner het beste bij jou past? Bel dan gerust met een astroloog, of een medium of paragnost van www.lenormandentarot.nl medium Claris

Vissen – De hopeloze romanticus
Een partner van het Vissen teken is misschien wel de meest onmogelijke soort persoon om in de hand te (willen) houden. De gevoelige Vissen zal bij problemen wegrennen, maar zal je niet per se verlaten. Ongeduldig kan je wachten tot ie weer terugkomt, want dat doet ie wel, maar niet met een oplossing. Was er een probleem dan? Als je de Vissen echter iets verkeerds hebt aangedaan, dan is hij/zij de laatste die het je zal vergeven. Dit alles maakt dat een Vissen op zijn best is in het begin van de relatie. Zo lang er vlindertjes in de buik zijn en probleempjes nog niet de kop opsteken is alles prima. Hij/zij is eeuwig op zoek naar dit verliefde gevoel.
Een open relatie zou dus prima werken als je het ervoor over hebt je Vissen partner te zien komen en gaan. Probeer je hem/haar echter onder de duim te houden? Dan trek je aan een dood paard, want voor je het weet is hij/zij foetsie. Voorgoed. Maar als je je Vissen partner voldoende in zijn/haar waarde kan laten en de nodige ruimte kan bieden, dan krijg je er ook wel wat voor terug: onvergelijkbare romantiek. Het overwegen waard dus.
Ideale match: een aanwezige partner die de Vissen partner blijft verzekeren dat hij/zij is toegewijd en hem/haar wil tegemoetkomen in zijn/haar angsten.
Meer lezen?

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Nieuw! Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster