Sterrenbeeld

SterrenbeeldWat zegt jouw sterrenbeeld over de liefde deel 2

Jouw sterrenbeeld zegt iets over jou, hoe jij zelf in een liefdesrelatie zal staan, gezien de eigenschappen die jij hebt, gekoppeld aan je sterrenbeeld. In dit blog bespreek ik de sterrenbeelden de maagd, de boogschutter, de steenbok, de waterman, en de vissen. In een ander blog op deze website vind je de sterrenbeelden, de ram, de stier, de tweelingen, de kreeft, de leeuw, de weegschaal en de schorpioen terug. Bel gerust met een astroloog, medium of paragnost van www.lenormandentarot.nl als je meer wilt weten of je sterrenbeeld, jouw eigenschappen als mens en welke partner bij jou het beste qua sterrenbeeld bij je zou kunnen passen.

De maagd, de eigenschap die de maagd heeft en hem in liefdesrelaties voor de voeten kan lopen, is perfectionisme. Daarnaast wil de maagd graag aan het roer staan, niet zwak overkomen en zal er alles aan doen om onafhankelijk te willen zijn. Dit komt voort uit een onderliggende angst, niet goed genoeg te zijn. In relaties uit zich dat samenzijn met een maagd niet makkelijk is, aangezien de maagd altijd haantje de voorste wilt zijn. Betekent dat dat je een maagd beter maar kan mijden? Nee hoor, bij de maagd past heel goed een persoon die sterk en krachtig is en de angst van de maagd onder ogen ziet en de maagd helpt deze irreële angst onder ogen te zien en te laten verdwijnen. Er moet naast de maagd dus een sterke persoonlijkheid staan, anders gaat deze relatie niet werken. Eenmaal de juiste modus samen gevonden, heb je aan een maagd een zeer trouwe en loyale partner.

De boogschutter, hecht waarde aan vrijheid en zolang de boogschutter zich vrij voelt, is deze in relaties een gulle gever. De boogschutter wil e rop uit en verwacht van jou ook inzet. De boogschutter houdt er van in de belangstelling te staan en flirt met menigeen. Is niet iets om je druk over te maken, zolang je de boogschutter weet te raken en zijn vrijheid geeft. Een boogschutter is van nature blij, positief ingesteld, enthousiast en een fijne partner. Bij een boogschutter moet je je wel uiten, anders voelt de boogschutter het aan. Drama wil de boogschutter namelijk het liefst buiten de deur houden. Een boogschutter houdt van verrassingen, spontaniteit en gaat er graag op uit.

De steenbok, dit sterrenbeeld kan berekenend zijn en elke dag invullen alsof het de laatste is. Er moet gewerkt worden en houdt niet van lummelen. De kijk op de wereld door de ogen van een steenbok is zwart, wit. Je maakt het in het leven, of niet, een tussenweg is er niet. De lat ligt hoog en dat betekent dat de steenbok ook van zijn partner dat verwacht. Voor de hardwerkende steenbok is dus weinig ruimte voor romantiek en emoties. Die moet je niet verwachten in een relatie met een steenbok. Waardeer jijd e steenbok om zijn tomeloze inzet, dan heb je er een goede partner aan.

De waterman, is een mensen mens en dus een gever. Houdt van gezelligheid omringt door een goed gezelschap. De waterman zal altijd voorzien zijn van een schare vrienden. Daarnaast is de waterman gesteld op zijn vrijheid en als deze in een raltie aan banden wordt gelegd, zal de waterman de relatie zomaar kunnen beeindigen. Waag het niet de waterman zijn vrienden af te nemen, of het iets in de weg te leggen. Daarentegen zal de waterman bij een scheiding alles weggeven, want die heeft niets met bezit. Kun jij de waterman in zijn waarde laten, zijn zijn vrienden ook jouw vrienden, dan heb je de perfecte match.

De vissen, een van de lastigste sterrenbeelden om een relatie mee aan te gaan, is de vissen. Ze voelen zich snel gehecht aan iemand, willen de vlinders voelen, maar oh wee als die weg zijn en je in de ogen van de vissen iets verkeerds doet, dan duikt de vis weg. Gepikeerd en zal je het nooit vergeven. Ondanks dat de vissen emotioneel is, zal die nooit je zomaar verlaten. Een vis wil zich geliefd voelen en als jij samen wilt zijn met een vis, dan zul je de vis altijd moeten laten voelen dat je die waardeert. Vissen hebben dit nodig vanuit een dieper liggende angst niet geliefd te worden, en vanuit onzekerheid.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en wat dat zegt over de liefde. Of wil je weten welk sterrenbeeld als partner het beste bij jou past? Bel dan gerust met een astroloog, of een medium of paragnost van www.lenormandentarot.nl medium Claris

Vissen – De hopeloze romanticus
Een partner van het Vissen teken is misschien wel de meest onmogelijke soort persoon om in de hand te (willen) houden. De gevoelige Vissen zal bij problemen wegrennen, maar zal je niet per se verlaten. Ongeduldig kan je wachten tot ie weer terugkomt, want dat doet ie wel, maar niet met een oplossing. Was er een probleem dan? Als je de Vissen echter iets verkeerds hebt aangedaan, dan is hij/zij de laatste die het je zal vergeven. Dit alles maakt dat een Vissen op zijn best is in het begin van de relatie. Zo lang er vlindertjes in de buik zijn en probleempjes nog niet de kop opsteken is alles prima. Hij/zij is eeuwig op zoek naar dit verliefde gevoel.
Een open relatie zou dus prima werken als je het ervoor over hebt je Vissen partner te zien komen en gaan. Probeer je hem/haar echter onder de duim te houden? Dan trek je aan een dood paard, want voor je het weet is hij/zij foetsie. Voorgoed. Maar als je je Vissen partner voldoende in zijn/haar waarde kan laten en de nodige ruimte kan bieden, dan krijg je er ook wel wat voor terug: onvergelijkbare romantiek. Het overwegen waard dus.
Ideale match: een aanwezige partner die de Vissen partner blijft verzekeren dat hij/zij is toegewijd en hem/haar wil tegemoetkomen in zijn/haar angsten.
Meer lezen?