Sterrenbeeld

SterrenbeeldWat zegt jouw sterrenbeeld over de liefde deel 1

Jouw sterrenbeeld heb je niet voor niets en kan heel veel zeggen over je levenspad en ook over de liefde. Ben je een ram, dan zal liefde zich op een andere manier manifesteren in je leven, dan dat je maagd bent. Laten we eens kijken naar een aantal sterrenbeelden en wat dat zegt over de liefde. Want als je de invloed van jouw sterrenbeeld begrijpt op gebied van de liefde, begrijp je je partner die ook een sterrenbeeld heeft, veel beter. Wil je hier overigens meer over weten, bel dan gerust eens met een astroloog, medium, paragnost van www.lenormandentarot.nl

De ram is van nature al impulsief en avontuurlijk, soms drammerig en zal dit ook in de liefde laten zien. Gaat een ram voor je, sta dan wel open voor cadeautjes, want de ram is vrijgevig en houdt er van de partner waar die echt voor wil gaan, te verwennen. Hierin is de ram niet te stoppen en dat komt voort uit zijn drammerigheid. Het vele geven komt voort uit zijn vrijgevigheid. Bedenk wel dat een ram impulsief is, en om die reden je wel eens voor verrassingen kan zetten waar je niet om vraagt. Vanuit het eigen enthousiasme geen rekening met jou heeft gehouden. Ben je zelf een ram, begrijp dan waar je positieve en negatieve kanten liggen op gebied van de liefde.

De stier is van nature betrouwbaar, af en toe een kort lontje en heeft een hekel aan mensen die niet eerlijk en oprecht zijn. De stier wil wel zijn zin doordrijven, komt door de eigenschap betrouwbaar en zal er voor zorgen dat de partner het aan niets ontbreekt. Er wordt dan soms te weinig ruimte gelaten voor inbreng van de ander en dat kan verstikkend werken. De stier stelt hoge verwachtingen aan zichzelf en als een vanzelfsprekendheid dit ook terug willen zien in de partner. Ben jij van nature makkelijk, is de liefde van een stier voor jou wat minder geschikt.

De tweeling, van nature iemand die het leven laat komen zoals het komt. In oplossingen denkt en weet dat er voor alles wel een oplossing is. Die breng je dus niet zo snel van zijn stuk. Dit uit zich in de liefde dat je van een tweeling niet moet verwachten alles even serieus te nemen en het een vrolijke boel kan zijn. Op zich niets mis mee, maar ben jij van nature wel serieus, kan dit gaan botsen en zul je samen moeten zoeken naar evenwicht.

De kreeft wil het de ander gemakkelijk maken en heeft daar ook alles voor in huis. Ook een beetje een dromer in de liefde. De kreeft is aanhankelijk, heeft veel voor de ander over, als die zich maar goed voelt en zo kan de kreeft zich nog wel eens in de liefde wegcijferen en niet begrepen voelen. De kreeft is sensueel, liefdevol en heel open. Vast en zeker een goede partner, mits je openstaat voor veel warmte, liefde en genegenheid en het kan toelaten dat een ander voor je zorgt.

De leeuw, de naam zegt het al, hartstochtelijk, liefdevol, gaat voor aandacht en zal je overladen met liefde. Alles is en draait voor een leeuw om de liefde. De leeuw kan om deze reden in de liefde egoïstische trekjes vertonen. Want het verwacht van zijn partner ook terug wat het geeft. En als dat niet wordt gegeven, dan kan de leeuw zich af en toe respectloos opstellen om toch zijn zijn te krijgen.

De weegschaal, ziet liefde, wil liefde en zal er alles aan doen om de goede balans in de liefde te bewaren. Heeft daar ook wel bepaalde gevoelens bij zoals de liefde zou moeten voelen en er uit zou moeten zien. Romantisch staat voorop voor de weegschaal en kan hier nog wel eens in doorslaan, want een andere eigenschap van de weegschaal is alles zo goed mogelijk willen doen en neigt naar perfectionisme en dat kan voor de ander een struikelblok zijn.

De schorpioen, met zijn klauwen kan die de ander goed verleiden, mooie praatjes verkopen en veel beloven en niet altijd waarmaken wat er wordt beloofd. Daarentegen is de schorpioen als die eenmaal ziet dat de ander liefde geeft en weerstand kan bieden aan de verleiding, verkocht en zal er alles aan doen de partner liefde te willen geven. Let dan wel op de balans, een schorpioen kan wat bezitterig zijn met jaloezie tot gevolg.

Wil je meer weten over jouw sterrenbeeld en wat dat zegt over de liefde. Of wil je weten welk sterrenbeeld als partner het beste bij jou past? Bel dan gerust met een astroloog, of een medium of paragnost van www.lenormandentarot.nl medium Claris