Als geld geen issue was

Als geld geen issue was. De maatschappij is volledig gericht op de economie, die moet draaien en het liefst groeien. Alles draait om geld, het verdienen, en innovatie. Ieder mens denkt wel een paar keer in zijn leven,Als geld geen issue was. De maatschappij is volledig gericht op de economie, die moet draaien en het liefst groeien. Alles draait om geld, het verdienen, en innovatie. Ieder mens denkt wel een paar keer in zijn leven, als ik nu dat en dat zou doen, wie weet, wordt ik dan wel schatrijk.

De nadruk ligt dus compleet op geld, sterker nog, geld is zo belangrijk geworden in het leven wat wij nu leiden, dat zonder geld er geen leven is. Het is een eerste levensbehoefte geworden. Want waar zou je je huur, hypotheek, eten en drinken, om een paar dingen op te noemen, van moeten kunnen betalen?

Ons denken is gericht op geld
Ons hele wezen is gericht op geld. Vanaf moment van geboorte, word je klaargestoomd om de maatschappij te dienen. Zijn het eerst je ouders, opvoeders, familie, de juf of meester die er voor zorgt dat je je best doet. Want des te beter je presteert, des te groter is de kans dat je later in de maatschappij iets kan betekenen. Initiatieven in landen waar naar school gaan nog niet de normaalste zaak van de wereld is, zijn alle initiatieven als eerste gericht op educatie. Want, zo luidt het, als je naar school gaat, beteken je iets en tel je mee.

Niets mis met school en studeren
Er is niets mis mee dat de mens van jongs af aan naar school gaat en zich ontwikkelt. De reden en gedachte er achter is een verkeerde. Alle mooie kleine initiatieven ten spijt, die scholen individueel bedenken, om de kinderen hun creativiteit te laten bewaken, het komt allemaal op hetzelfde neer. Ontwikkel je zo goed mogelijk, anders maak jet het later niet. We gaan compleet voorbij aan de intentie van het leven zelf. We zijn er in doorgeslagen.

De intentie van het leven zelf
De intentie van het leven heeft niets te maken met de beste willen zijn, met verdienen van geld. De essentie van het leven moet gericht zijn op jou. Dat jij, dat mooie mens, het hier fijn en goed hebt. Zich niet hoeft te meten aan anderen, die beter zijn. Zich niet schuldig hoeft te voelen als de cijfers op school lager zijn. Want het effect hiervan op latere leeftijd is enorm.

Het effect van geld als drijfveer
Het effect van het nastreven van geld, neemt bizarre vormen aan. Op individueel niveau mensen die zichzelf niets waard vinden en om die reden vluchten in verslavingen. Daardoor met de nek worden aangekeken, niet meer welkom zijn. Terwijl ze een schreeuw hebben om aandacht. Of mensen die zo gefocust zijn op hun buitenkant, gezien willen worden, en de meest rare fratsen uithalen om zichzelf op de kaart te zetten.

Beroemd willen worden, net zoals die paar die dat ook geworden zijn. Totaal voorbijgaand aan wat een leven in de spotlight voor gevolgen heeft op je innerlijk. Ook daar zien we de treurige gevolgen van. We verzinnen wat af om maar geld te kunnen verdienen. Een gevolg hiervan is ook het in de hand werken van criminaliteit, die bijna niet meer in de hand te houden is.

Datgene wat de mens nu drijft,is een totaal verkeerde drijfveer, waar veel mensen onder lijden en nooit het leven leiden zoals is bedoeld. Ze moeten meegaan. Ze kunnen het niet op hun manier en in hun tempo doen. Dan val je buiten de boot en krijg je een stempel, een label.

Als geld geen issue was
Als er minder gehamerd zou worden op geld, dan zou de eerstvolgende generatie een heel ander leven kunnen leiden. Dan zouden we doen waar we goed in zijn en bewust voor hebben gekozen. En we waren er gekomen in ons eigen tempo op onze eigen manier. Veel vrediger naast elkaar levend, omdat de afgunst een stuk minder zou zijn. Nam de criminaliteit af, waren mensen een stuk minder gestrest en veel gelukkiger.

Laat je niet gek maken door wie dan ook
Je ziet al dat er een kentering gaande is. We kunnen ook niet langer zo door. Want als we zo doorgaan, lopen er op een gegeven moment meer mensen rond die het leven niet aankunnen, dan mensen die gelukkig wel een stevige ruggengraat bezitten.

Doe wat goed voelt voor jou, met opgeheven hoofd. Iedereen is belangrijk, jij ook! En degene die jou daar van kan overtuigen, ben jijzelf!

Start vandaag met de verandering naar je prachtige jij, door te bellen met een medium of paragnost op www.lenormandentarot.nl en leer je kracht te vinden. De liefde voor jezelf. Als meer mensen dit gaan doen, gaat de verandering in gang gezet worden die zo broodnodig is. Ieder mens telt, niet alleen de mensen met een dikke bankrekening!Dan komt geld vanzelf naar je toe.

Krachtgroet, medium Claris lenormandentarot.nl