Horoscopen

HoroscopenHoroscopen. De dag dat je geboren wordt, samen met het tijdstip en de plaats, bepaalt welke horoscoop bij jou hoort. In de westerse wereld kennen we 12 horoscopen. Die dus gelinkt worden aan jouw geboortemoment. Dit noemen we dan ook een geboortehoroscoop. De mens is gefascineerd naar zijn toekomt en leest graag wat zijn horoscoop te vertellen heeft. Je vindt overal wel een daghoroscoop, een maandhoroscoop of zelfs een jaarhoroscoop voor het volgend jaar.

Wat is een horoscoop? Het is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf. Vertaalt, zegt het woord horoscoop ‘Het schrijven van het uur.’ Het moment dat jij wordt geboren, wordt er door de astroloog gekeken op dat moment naar de stand van de hemellichamen, de zon, de maan en de planeten. Naast geboortehoroscopen bestaan er ook andere soorten horoscopen. Want elk uur kent tenslotte een bepaalde stand. Zo bestaan er bijvoorbeeld mundaanhoroscopen, daarmee wordt gekeken of er een aardbeving zou kunnen plaatsvinden ja of nee. Er is een Nederlander, inmiddels bekend over de gehele wereld, die hiervan zijn werk heeft gemaakt en zo’n 80% van zijn voorspellingen komen uit. Zo heeft hij nog niet zo lang geleden van zich laten horen en aangegeven dat kerst 2018 wel eens opgeschrikt zou kunnen worden door een zware aardbeving.

We willen aan het einde van het jaar graag een voorspelling hebben voor het nieuwe jaar dat komen gaat. Je kunt hiervoor terecht op de website www.lenormandentarot.nl. Hier vind je zeer goede astrologen die dolgraag jou vertellen wat je voor het komend jaar kunt verwachten. Zo kun je je richten tot astrologe Ingrid, box 17, zij is een ervaren, en erkend astrologe en kijkt graag voor jou wat het nieuwe jaar je gaat brengen.

Een horoscoop is dus een tekening van de hemel op een bepaald moment dat er op de aarde iets gebeurt. Dat kan jouw geboorte zijn, maar dus ook net zo goed een aardbeving. Als je dan gaat kijken hoe of de hemellichamen zich op een bepaald moment verhouden, dan kun je voorspellingen doen aan de hand van de stand van de hemellichamen. Want die stand herhaalt zich één keer in de zoveel tijd. In de horoscooptekening staan de tekens van de dierenriem en de planeten getekend. En aangezien die voor elk mens anders is, is jouw horoscoop dus uniek.

De drang tegen het einde van het jaar te weten wat we kunnen verwachten in het nieuwe jaar, is groot. En waarom bel je dan gewoon niet eens voor een toekomstvoorspelling met een astroloog, een medium, tarotkaartlegster of een lenormandkaartlegger van www.lenormandentarot.nl. Zij leveren kwaliteit, zij zijn kanjers in toekomstvoorspellingen en geven je graag een jaarvoorspelling.

Een horoscoop geef dus de stand van de planeten weer, tezamen met het tijdstip hier op aarde. Aan de hand hiervan kan zowel gekeken worden naar het verleden, het nu en de toekomst. Astrologen maken hierbij gebruik van ‘huizen.’ Een huis is een projectie van de 12 tekens op aarde, gerekend vanaf de ascendant. Een ascendant is het snijpunt van de horizon en ecliptica. In de astrologie spreekt met van het punt van de dierenriem dat op dat moment aan de oostelijke horizon staat.

Je zult dus eerst de ascendant moeten berekenen. Voor deze berekening heb je een aantal dingen nodig. Je geboortedatum, je geboortetijd, de tijdzone en de plaats. Als je deze allemaal hebt, kun je op google zoeken naar “bereken mijn ascendant” en dan weet je jouw ascendant.

Aan de hand van jouw ascendant kan de astroloog aan de gang gaan met de gegevens en voor jou zo je toekomstvoorspellingen geven. Een ascendant geeft al heel goed weer welke persoonlijkheid je hebt, hoe je je gedraagt, kleedt, etc.

Op www.lenormandentarot.nl berekenen ze ook je ascendant en aan de hand daarvan kunnen ze een voor jou een toekomstvoorspelling doen. Claris, box 53 lenormandentarot.nl