Contact met overledenen

Contact met overledenen. Wat zouden we er veel voor over hebben, om nog af en toe, en wie weet het liefst wel elke dag, nog even te kunnen praten, van gedachten te wisselen, de ander zijn hand te voelen van iemand die ons heel dierbaar is en is overleden.Contact met overledenen. Wat zouden we er veel voor over hebben, om nog af en toe, en wie weet het liefst wel elke dag, nog even te kunnen praten, van gedachten te wisselen, de ander zijn hand te voelen van iemand die ons heel dierbaar is en is overleden. De wond die zo’n gat heeft geslagen in onszelf, is dan groot en heel groot, zo ook het gemis en bij wie kun je terecht! Je familie en vrienden wil je er niet elke dag mee lastigvallen. Je weet wel dat ze het niet erg vinden, maar hun leven gaat ook door. Maar mijn leven staat stil, als een zombie ga ik de dag door en sta er mee op en ga er mee naar bed, met het verlies.

Zelfs in je dromen komt de ander voor, je kunt het niet loslaten. Je wilt het niet eens loslaten, het enige wat je wilt is die ander weer in je armen sluiten, voorgoed. Je brandt elke dag een kaarsje bij de foto. Je ververst wekelijks de bloemen, zo blijft de ander toch dichtbij, maar je voelt ook leegte, het is er niet meer en al weet je zelf maar al te goed dat de dood bij het leven hoort. Je had geen afscheid willen nemen, nooit en nu is het toch gebeurd en je wilt wel verder, maar hoe. Hoe kom ik ooit over dit intense verdriet heen, vraag je jezelf regelmatig af en tegelijkertijd hoor je een stem die zegt, je wilt er helemaal niet vanaf, want dan voel je je schuldig. Dan denkt de ander dat je hem in de steek laat, niet meer van hem houdt en dat mag niet…

Het rouwproces doorlopen is het zwaarste in een mensenleven. Zeker als de ander jou heel dierbaar was. Bij wie kun je dan terecht, om er over te praten, een luisterend oor te hebben? Dat kan bij de liefdevolle kanjers op www.lenormandentarot.nl. Elk gesprek weer staan ze voor je klaar, zonder oordeel of veroordeel. Liefdevol, respectvol, want ze begrijpen jouw pijn. Ze kunnen ook contact leggen met jouw dierbare overledene. En dat is fijn, dan dienen de mediums, de paragnosten als een doorgeefluik. Ze zoeken contact met boven, met jouw maatje en verwoorden aan jou wat jouw maatje je te vertellen heeft. Zo heb je toch even weer een contactmoment met je maatje.

Niet iedereen kan contact leggen met overledenen, de mediums van www.lenormandentarot.nl wel. Niet allemaal, maar dat is logisch. Kijk dus goed als je deze spirituele hulplijn bezoekt, welk medium is gespecialiseerd is in contact zoeken met overledenen. Bel die gerust, want ze kunnen het echt en geven jou zo een heel fijn gevoel. Dat je de ander weer even heel dichtbij voelt, de stem hoort, als een briesje dat langskomt. Maar ook dat je weet dat jouw dierbare overledene vrede heeft met zichzelf, boodschappen voor je heeft, waar je iets mee kunt.

Het is niet gek om te willen praten met iemand die is overleden, het is juist fijn en bied jou kracht om door het rouwproces heen te komen. Bel dus gerust met een medium die contact kan leggen met jouw dierbare overledene en laat ze jou vertellen wat ze hoort, ziet en voelt. Dan zul je zien dat de ander niet weg is, dat alleen het stoffelijke weg is en dat je wel degelijk nog contact kunt leggen met de geest.

Zit je bijvoorbeeld met een schuldgevoel, dat het je niet is gelukt afscheid te nemen, of alles hebt kunnen zeggen en loop je daar mee rond. Dan is het ook fijn een medium te raadplegen want die legt dan contact en hoort hoe de ander er naar kijkt en wees gerust. Er zal nooit iets negatiefs zijn, want eenmaal boven, in het licht is alles goed. Daar kennen ze geen afgunst, verdriet, daar kennen ze alleen vreugde en vrede.

Wil jij bij jezelf een gevoel van vrede voelen, bel dan met een medium van www.lenormandentarot.nl, laat het medium contact leggen en als boodschapper dienen tussen jou en jouw dierbare overledenen. Dan kun jij weer verder met jezelf vanuit de kracht en het gevoel dat de ander over je waakt en het beste met je voor heeft en je niets verwijt.

Boven is er alleen sprake van liefde. Die jij kunt voelen door een fijn consult met een medium die contact kan leggen met gene zijde.
Liefdevolle groet medium Clarisa, lenormandentarot.nl