Medium Margje
Offline

Medium Margje

Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Medium Margje

Ik ben een helderziend medium. Met deze gave ben ik geboren. Ik geef mijn waarnemingen aan jou door afkomstig van mijn gidsen en ik maak op basis van een voornaam ook contact met overleden dierbaren. Je kunt bij mij terecht voor alle levensvragen.

Ik sta erom bekend dat ik er niet omheen draai! Als je mij belt vind ik het fijn als je een duidelijke vraag hebt waar ik mij vervolgens dan op focus. De antwoorden die ik geef zijn vaak dan ook heel direct, een consult hoeft niet altijd lang te duren!

Ik ben zuiver gericht op het helpen van mijn medemens, en als het consult goed verlopen is ben ik dankbaar dat ik het een en ander heb mogen doorgeven.

Ik geloof in de kracht van de waarheid, die laat ik u graag zien! Tot gauw misschien,

Liefs, Medium Margje.

Gastenboek Medium Margje
Naomi
Margje is duidelijk en intelligent. Een bijzondere vrouw die er nooit naast zit en ook zegt wat je niet wilt horen maar wel wilt weten.

Rita
Geweldig medium Dankjewel voor de waarheid Chapeau, bel je zeker weer terug x

Naomi
Een fijn consult. Margje durft duidelijk te zijn en diepere lagen aan te boren zonder lang van stof te worden of zweverigs te zijn. Daar heb je wat aan.

Judy
Lieve Margje, Sorry dat het gesprek zo abrupt verbrak daarnet maar zoals ik al vooraf aangaf had ik nauwelijks beltegoed over. Dus mijn oprechte excuses daarvoor. Alsnog bedankt voor de antwoorden. Wou nog ff kwijt dat hij genoeg heeft gedaan in het verleden wat andere vrouwen betreft (hij heeft echt allesbehalve een goede reputatie wat dat betreft) dus daarom neem ik hem bloedserieus als hij zulke dingen zegt. Bij hem kun je immers nooit weten wanneer hij de waarheid spreekt of liegt. Hij heeft me al bedrogen in het verleden dus vandaar dat ik zulke dingen niet met een korrel zout kan nemen. Hij heeft me echt al heel erg veel pijn en verdriet gedaan destijds dus moet hij zich echt nog bewijzen aan mij wat dat betreft. Ik heb hem toen vergeven uit liefde maar ben daar wel hard in geworden. Anders loopt hij over me is mijn ervaring! Ga al bijna 4 jaar nu met hem dus ken ik hem onderhand wel een beetje. Maar ik ben zo blij dat u zegt dat het gewoon zijn vorm van humor is en dat hij niet serieus was op dat punt. Sorry hoor maar ik vind het toch wel een hele zieke vorm van humor. Kan ik echt absoluut niet waarderen en zeker niet met zijn geschiedenis!!! Het is echt een ware opluchting om te horen dat hij een grapje maakte en het niet meende. Maar zulke grappen doen pijn vind ik en omgekeerd zou ik het zelf nooit doen. Iemand bewust pijn doen . Ik bel u gauw weer een 2e keer. Merci, Judy

Lien
Lieve Margje, Zonder dat ik veel hoefde te zeggen, benoemde je zuiver wat ik voelde. Het verhaal daarna herkende ik van A tot Z. Kort en bondig. Je nam veel twijfels bij me weg. Ik vind je een kanjer. In mijn kennissenkring zal ik je zeker aanbevelen. Lieve groet en alle goeds van Lien

Pauline
Jou zojuist gesproken batterij telefoon leeg en daardoor geen verbinding meer. Bedankt in ieder geval tot zover. Gr Pauline