Wichelroede

WichelroedeWichelroede, Wie heeft er niet als klein kind gelopen met een zelfgemaakte wichelroede. Samen met je ouders het bos in, een tak vinden die je kon gebruiken als een wichelroede en zoeken maar. Vaak blijven deze boswandelingen ons bij, omdat er een bepaald gevoel, mysterie omheen hing. Het geeft op latere leeftijd een mooie terugblik.

Hoe is het wichelroede lopen ontstaan? Het wichelroede lopen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een voorwerp of tak in een Y of een L-vorm, kwam al voor in de dertiende eeuw. In eerste instantie werd een wichelroede gebruikt op waterbronnen te zoeken, of edelstenen. In Duitsland werd ook bijvoorbeeld gezocht met een wichelroede naar erts, maar ook aardstralen werden gezocht. Later werd de wichelroede gebruikt om voorspellingen mee te doen.

De wichelroede heeft een verbinding met de loper. Dat op een gegeven moment de wichelroede gebruikt is gaan worden voor toekomstvoorspellingen, komt, omdat de mens aan de wichelroede loper paranormale gaven gaf. Zo is de wichelroede loper dus een voorloper geworden van diegenen die nu ook over paranormale gaven bezitten en werkzaam zijn als medium, paragnost, astroloog, healer en die je vaak vindt op een spirituele hulplijn.

Je kunt een wichelroede vergelijken met een kaart legging. Bijvoorbeeld de tarot en de lenormand. Het is een hulpmiddel waarvan een helderziend medium, paragnost gebruik maakt als een soort van tussenpersoon van het zichtbare, het aardse, met het onzichtbare, het universum. Zomaar wichelroede lopen voor de lol, kan, alleen zal het dan niet zoveel opleveren. Je zult er dus wel in moeten geloven, anders verschijnt er niets. Mediums, paragnosten, geloven in hun eigen gaven en ook dat ze met die gaven iets kunnen bewerkstelligen. Ze nemen hun werk dan ook serieus. Want jij, als klant die belt of chat met een medium, wil graag ook serieus genomen worden.

Op de website van www.lenormandentarot.nl vind je consulenten die jou als klant serieus nemen. Deze top consulenten hebben zich al jaren verdiept in het paranormale en de stap gezet, om jou, via hun kanaal met het universum, antwoorden en inzichten te geven in jouw verleden, heden en toekomst. Zie deze consulenten als een verlengde van de wichelroedelopers van vroeger. In feite doen ze hetzelfde, alleen op een andere manier. Ze maken in plaats van de wichelroede gebruik van hun gaven en kaarten.

Een goed kaartlegsters is bijvoorbeeld medium Astrid Zuurveen. Je vindt haar onder box 36. Ze heeft haar sporen verdient in het paranormale en zal jou heel graag te woord staan, als je haar belt. Vraag gerust om een kaartlegging, ze is er zeer bedreven in en zal je nauwkeurig tot in detail aangeven waar jou leven naartoe leidt.

Medium Laura, box 07 op www.lenormandentarot.nl, legt al 35 jaar lang de tarot kaarten. Ze is een kei in haar vak en laat je door haar eens verrassen door te kiezen voor een tarot kaartlegging.

Medium Jane, box 15, op deze spirituele hulplijn, legt de kaarten intuïtief. Ze vangt jouw energie op, die stroomt de kaarten in en zo krijg jij je antwoorden.

Wil je nu zelf eens wichelroede lopen, maak dan eerst je eigen wichelroede, hetzij van een tak, maar kan ook van ijzerdraad. Neem het serieus en laat je door de wichelroede leiden. Wie weet, krijg jij de antwoorden waar je naar op zoek bent of vind je iets.

Wil je jouw toekomst weten? Bel of chat dan met een van de top consulenten op www.lenormandentarot.nl. Liefdevolle groet, Claris box 53