Visioenen

VisioenenVisioenen. Velen van jullie hebben visioenen. Volgens Wikipedia is de definitie van een visioen, een droombeeld, een verschijning waaraan bovennatuurlijke voorspellend vermogen aan wordt toegeschreven. Het woord komt voort uit de godsdienst. In de tegenwoordige tijd worden er ook spirituele voorspellingen onder geschaard. Echter droombeelden valt onder de psychologie, spiritueel voorspellingen en visioenen niet. Om die reden is een visioen iets anders dan een droombeeld.

We hebben als mens allemaal visioenen, en droombeelden. Daar kunnen we in wegdromen. Dat is het plaatje zoals we het voor ons zien, zoals we het graag in werkelijkheid zouden willen hebben. Het zijn de dromen die we als kind voor ons zien, wat we later willen worden. We zeggen dan ook wel eens, wat een grote dromer ben jij. De ander zegt dan, kom even met beide beentjes terug op de aarde, want al die dromen, die zijn bedrog.

Dromen en visioenen zijn geen bedrog. Het is de mens die visualiseert hoe of zijn leven er uit kan zien, een denkbeeld zoals we het graag zien. Er zijn mensen die zich hebben gespecialiseerd in het zien van visioenen en deze vind je op een spirituele hulplijn, als www.lenormandentarot.nl. Als jijzelf bepaalde visioenen hebt, kun je op deze spirituele hulplijn terecht om bevestiging te vragen of jouw visioenen kloppen. Je kunt er ook terecht op lenormand en tarot om voor jou jouw visioenen die voor je klaarliggen te laten voorspellen.

Een visioen is over het algemeen duidelijker dan een droom. Dromen doen we tijdens onze slaap en kunnen we ons vaak nog een paar flarden van herinneren. Visioenen staan veel steviger op ons netvlies. Een visioen is eigenlijk een soort van film die tegen de lucht wordt geprojecteerd en jij die het ziet als een soort van 3D film waar jijzelf onderdeel van uitmaakt. Een visioen is ook vaak iets waar we zouden willen dat we deel van uitmaakten. Bij een verloren liefde bijvoorbeeld, die kan nog zo in ons systeem aanwezig zijn, dat we al fietsend of wandelend de lucht aanschouwen en in onszelf in gesprek gaan. We vertellen aan onszelf hoe graag we weer zouden willen dat het goed komt, dat je in de lucht bij toeval ook ineens twee wolken ziet, die met elkaar in aanraking komen en jij dat op dat moment als een voorteken ziet voor een hereniging.

Een visioen is een gesprek met het goddelijke, we ontvangen de boodschap liefdevol, zijn er ontvankelijk voor. Een visioen wordt gezien door je derde oog, je zesde chakra die zich bevindt op je voorhoofd. Zoals gezegd vind je op de spirituele hulplijn www.lenormanedentarot.nl consulenten die voor jou visioenen kunnen zien, ze voorspellen aan de hand van de visioenen, jouw toekomst.

Wil je wel eens weten wat jouw visioenen zijn, of wil je weten of je eigen visioenen op waarheid berusten, zoek dan een contact met een spirituele hulpverlener op lenormandentarot.nl Visioenen zijn grenzeloos, tijdloos en ruimteloos. Je kunt je er in oefenen. De taal die gesproken wordt als je bezig bent met visioenen is niet echt een gesproken taal. Het is iets dat er als een flits is en dan heel snel weer weg. Zodra je je open gaat stellen voor visioenen, moet je wel oppassen. Je roept er namelijk ook iets mee op.

De geestelijke wereld weet dan dat jij er ontvankelijk voor bent en zullen je ook opzoeken, terwijl jij daar geen behoefte aan hebt, om een voorbeeld te noemen, midden in de nacht, terwijl je lekker ligt te slapen, kan je dan ineens zomaar wakker schieten. Je kunt dus hier sturing aan geven.

Vind je het eng om jezelf bezig te houden met visioenen, dan kun je er dus ook voor afsluiten en je richten op www.lenormandentarot.nl, daar zien ze voor jou jouw visioenen, zetten deze om in taal en zo kunnen ze jou het doorgeven. Liefdevolle groet, Claris