Topconsulenten en kaartleggers

Topconsulenten en kaartleggersTop consulenten waaronder kaartleggers zijn momenteel hot!! Spirituele kaartleggers worden steeds populairder en behoren ook bij de top consulenten.

Top consulenten in de spirituele wereld zijn o.a de kaartleggers, mediums en paragnosten. Onderschat de wichelrode ook niet. Deze spirituele vaardigheid heeft zich laatst bewezen toen een consulent een schedel wichelrode. Dan word er snel geoordeeld: het is toeval?? Dit zijn dan meestal de personen die zich met geloven bezig houden en vinden dat het paranormale een doodzonde is. Voor ons is de wichelrode dan ook een top consulent die zich oprecht een top medium mag noemen.

Hoe komt het dat er nu zoveel spirituele topconsulenten zijn?
Spirituele top consulenten zijn er altijd al geweest. Spirituele topconsulenten laten zich niet meer zo snel onderdrukken door gelovigen en durven nu er voor uit te komen dat zij paragnost zijn..

Iedereen heeft het paranormale in zich. Je kunt het vergelijken met voetbal. De ene heeft het wat meer in zich dan de ander. Net zoals het voetbal heb je amateurs en profs. Zo is het met het paranormale ook. Hoe meer je met het paranormale bezig gaat hoe meer het paranormale zich openbaart. Nogmaals, er zal altijd verschillen zijn onder de paragnostische mediums, net zoals je het kunt vergelijken met voetbal.

Wij van lenormand en tarotkaartleggers hebben voor elke klant wel een topconsulent waar de klant zich op zijn/haar gemak voelt.

Lees de profielen van onze topconsulenten voor een goed consult!!