Reiki is een paranormale therapie

Reiki is een paranormale therapieReiki is een paranormale therapie, die uitgaat van energieën. Het is ook een bepaalde manier van in het leven staan, waarbij uitgegaan wordt dat alles energie is en we zelf zorgen voor de blokkades van de energiestromen. Een goed reikibehandeling haalt de blokkades van jouw energiebanen weg, waarna je na de behandeling verlichting voelt.

De term reiki staat voor twee Japanse karakters, te weten rei en ki. Rei is de geest of de ziel en Ki is levensenergie. Reiki staat voor heel. Een heel lichaam waarbij de levensenergie de ruimte heeft om volop te stromen.

Tijdens een reikibehandeling dient de reikimaster als een doorgeefluik van de levensenergie. Deze geeft de reikimaster door aan de ontvanger. Als het een goede reikimaster betreft voelt de ontvanger, zijn energie weer gaan stromen, worden pijnen weggenomen en is het lichaam weer in harmonie. Ook chakra’s worden door een reikibehandeling geopend.

Reiki is geschikt voor klachten op lichamelijk niveau, maar ook op mentaal niveau of spiritueel niveau. De ontvanger ervaart meer balans en om die reden komt er ook een emotionele balans wat meer rust geeft.

Zit jij met blokkades, hetzij uit het verleden, onverwerkte pijn en verdriet. Of ervaar je al langer ergens in je lichaam ongemak en je zou hier wel verlichting bij kunnen gebruiken? Kijk dan eens rond op de spirituele hulplijn www.lenormandentarot.nl. De consulten zijn hier naast het leggen van kaartleggingen als tarot en de lenormand ook reikimaster. Een reikibehandeling kan namelijk ook op afstand plaatsvinden. Reiki gaat immers uit van dat alles energie is en een goede reikimaster kan dus ook op afstand healen.

Reiki kan niet zomaar worden beoefend. Hiervoor dien je eerst ingewijd te worden. Er zijn 3 inwijdingen. De eerstegraads inwijding heb je zo’n 1 tot 3 dagen oefening voor nodig. Voor de tweede en derde inwijding staat veel meer tijd.

Blijf dus niet rondlopen met onverwerkte pijn en gun jezelf een reikibehandeling op afstand. Hoe kan dit zul je je afvragen? Welnu reiki gaat niet uit van persoonlijke energie, het gaat uit van kosmische energie en om die reden kan healen op afstand plaatsvinden, waar je ook bent. Op www.lenormandentarot.nl vind je reikimasters die hun sporen in het spirituele hebben verdiend. Zij kunnen jou op afstand een fijne healing geven.

Om je een paar suggesties te geven welk medium je op deze spirituele hulplijn zou kunnen benaderen? Medium Alberdina box 19, zij is een helderziend en genezend medium en depressietherapeut. Ook kun je voor een healing terecht bij Paragnost Thea, box 20, zij is een spiritueel coach, astrologe en geeft healings op afstand. Of kies voor paragnost Corina, box 46, zij heeft al jarenlang een praktijk waarbij zij oosterse massage uitoefent. Ook paragnost Jolanda box 06, kun je vragen om een healing op afstand.

Kijk gerust zelf ook eens rond op deze spirituele website. Naast een healing, vind je ook paragnosten en mediums die zich gespecialiseerd hebben in het leggen van diverse kaartleggingen. Laat een tarot legging voor je doen, zodat je jouw toekomst weet. Of .kies voor een legging van de lenormand kaarten.

Ook bij mij kun je terecht voor een healing op afstand. Maar ook voor een lenormdakaartlegging. Liefdevolle groet, Clarisa box 53 lenormandentarot.nl