Paranormale gaven nader belicht

Paranormale gaven nader belichtParanormale gaven nader belicht., Op de spirituele hulplijn www.lenormandentarot.nl vind je een grote verscheidenheid van mediums. Al deze mediums hebben paranormale gaven, maar elke medium heeft zijn eigen specialiteiten. Om je op weg te helpen als je behoefte voelt om een medium te willen raadplegen, licht ik in dit blog een aantal specialiteiten van de mediums op www.lenormandentarot.nl toe.

Laten we beginnen met de lenormand. Dit is een kaartlegging die jouw verleden, het heden en de toekomst kan voorspellen en zo kun je ook kiezen voor een medium die de tarot kaarten legt. Ook die kijkt naar alle aspecten in jouw leven en levert naast een inkijkje in de huidige situatie ook een inzage in jouw toekomst.

Een paragnost, is iemand die meerdere gaven bezit. Wil je bijvoorbeeld een helderziende blik, met daarbij een helderwetende blik, kies dan voor een paragnost. Met de helderziende blik, ziet de paragnost wat er gaat gebeuren. Met de helderwetende blik, weet de paragnost wat er staat te gebeuren. Een paragnost kan dus in jouw toekomst kijken en je een toekomstvoorspelling doen.

Een healer, loop je rond met pijn, met een onzichtbare wond waardoor je je verdrietig voelt en niet vooruitkomt met jezelf? Raadpleeg dan eens een healer. Deze kan jou op afstand genezen, van de pijn, het verdriet dat dat met zich meebrengt. Hiervoor zul je de healer een paar keer moeten raadplegen, want al voel je direct verlichting, je zit in een transformatieproces, waarbij terugval heel logisch is. Healen heeft ook tijd nodig.

Spirituele huizenreiniging. Het kan voorkomen dat jij je niet fijn of veilig voelt in het huis waar je woont. Hiervoor kun je dan iemand raadplegen die voor jou op afstand je huis kan reinigingen, zodat je er wel een goed gevoel bij gaat hebben. Als het een oud huis is, kan het zomaar zijn dat iemand die er in is overleden, niet naar het licht durft te gaan. Het medium helpt deze geest door haar gaven, wel naar het licht te durven gaan. En zo verlost ze jou van negativiteit in je huis.

Magnetiseur, door middel van handoplegging zal het medium bij jou op afstand aan de slag gaan met jouw energie. Deze wordt dan door de behandeling gereinigd, waardoor jouw energie weer gaat stromen en blokkades in je lijf worden opgeheven.

Kindercoach, bij dit medium kun je terecht met al je vragen omtrent jouw kinderen. Als ouder ben je niet alles wetend op het gebied van opvoeding en soms gaat het je aan je hart dat je wel in de gaten hebt dat er in jouw kind iets speelt. Je kunt er alleen zelf de vinger niet opleggen. Raadpleeg dan een medium die de specialisatie kindercoach heeft, zij zal invoelen op de situatie en je antwoorden en handvatten bieden waar je mee aan de slag kunt gaan.

Relatiecoach, heb jij problemen binnen je relatie, dan is een consult met een medium die werkzaam is als relatiecoach heel welkom. Het medium zal jou van antwoorden voorzien, waarmee jij zelf aan de slag kan om de relatie weer op te laten bloeien.

Dierentotems, een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp. Dierentotem kaarten kun je ook laten leggen op deze spirituele hulplijn www.lenormandentarot.nl Het dier dat getrokken wordt, zegt iets over jou, waar jij staat, je karakter, je gedrag, maar ook over de mensen in je omgeving en hoe of je daar het beste mee om kan gaan.

Depressietherapeut, heb je last van een depressie of depressieve gevoelens, wend je dan tot een depressietherapeut, die kan jou helpen samen met jou van je depressie af te komen. Hier hoef je dan de deur niet voor uit, wel zo makkelijk.

Zielgesprekken, heb jij je zielenmaatje gevonden en vind je het lastig er mee om te gaan? Kies dan eens voor een zielgesprek, waarin jouw situatie wordt geschetst en je tevens inzichten krijgt hoe jij het beste met je zielenmaatje om kunt gaan.

Je ziet een diversiteit aan specialiteiten op deze website www.lenormandentarot.nl. Ik heb ze zeker niet allemaal kunnen neerzetten, de website is dus zeker een bezoekje waard. Liefdevolle groet, Clarisa, medium lenormandentarot.nl