Handleeskunde

HandleeskundeHandleeskunde. Op de website www.lenormandentarot.nl vind je een diversiteit aan paranormale gaven. Eén daarvan is bijvoorbeeld handleeskunde. Onze handen, de groeven, de lijnen zeggen heel veel over onszelf, maar ook over waar we heen gaan met ons leven. Onze handen kunnen ons dus heel veel vertellen en er zijn mensen die zich hierin bekwamen.

Ze hebben zich verdiept in het lezen van handen en brengen deze kennis graag tot uiting. Om dat te kunnen doen sluiten ze zich aan bij een spirituele hulplijn. Een van de betere is www.lenormandentarot.nl.

Op deze spirituele hulplijn vind je niet alleen steengoede kaartlezers, maar ook dus mensen die handen kunnen lezen. Hoe gaat handleeskunde in zijn werk? De eerste handlezers dateren al uit 3000 voor Christus, toen zijn er al aantekeningen gevonden van handen die werden gelezen. Handleeskunde noemen we ook wel palmascopie. Hierin zit het woord palm, dat komt van handpalm.

Een goede handleeskundige kijkt naar de groeven, de lijnen, de plooien van jouw handpalm en maakt daar een karakteranalyse van. De handlezer bepaalt dus aan de hand van jouw handpalm jouw karakter en schetst deze voor je. Maar dat is nog niet alles. Door jouw karakter te schetsen, kom je veel te weten over jezelf, maar het geeft ook inzichten in hoe jij zelf in het leven staat en de omgang met anderen.

Elke lijn in je handpalm heeft een naam, elk mens heeft dezelfde lijnen, maar hoe lopen deze lijnen bij jou in je handpalm, daar gaat het om.

Zo hebben we de hartlijn, deze houdt uiteraard verband met de liefde, je emoties. Hoe sta jijzelf in het leven qua liefde, voor jezelf voor anderen, durf je liefde toe te laten?

Een andere lijn, is de hoofdlijn. Deze lijn staat voor denkvermogen, de successen van het leven. Datgene wat je bereikt, qua werk, qua inzet en je intellect. Want succes hangt uiteraard niet alleen af van het werk dat je uitvoert. Het hangt ook af van wat jij belangrijk vindt in het leven.

Een lijn die ook van belang is, is de levenslijn. Uit deze lijn wordt niet opgemaakt hoelang of je leven zal duren. Deze lijn weerspiegelt de kwaliteit van leven, je gezondheid, je energie, je vitaliteit en je wilskracht.

De lijn waar ook aandacht aan wordt besteed is de Mercuriuslijn. Deze lijn hierin ziet de handleeskundige hoe het met je gezondheid is gesteld. Hoe je zenuwgestel zich verhoud in je leven. Hoe stabiel je bent, evenwichtig. Want je zenuwen bepalen voor een groot gedeelte hoe of jij je voelt.

Dan hebben we nog de Apollolijn, deze lijn staat voor creativiteit en vindingrijkheid. Hoe sta je in het leven, mag jouw creativiteit er zijn. Laat je het blije kind in jezelf toe, of duw je die weg, met alle gevolgen van dien.

De laatste lijn waar naar wordt gekeken tijdens handlezen is de Saturnuslijn, deze geeft een totaalbeeld van wie jij bent als mens, waar je idealen liggen, of je deze nastreeft. Of je op een goede manier bezig bent, zoals het voor jou goed is, je dromen van het leven te verwezenlijken. In deze lijn ziet de handlezer jouw karaktereigenschappen in terug.

Al deze lijnen tezamen vormen jou en geven je een beeld over jezelf en je toekomst. Ben jij geïnteresseerd in het laten lezen van je handpalm? Bel dan eens met een consulent van www.lenormandentarot.nl Clarisa box 53 lenormandentarot.nl