Glaasje draaien

Ouijabord of glaasje draaienGlaasje draaien. Ook jij hebt er vast en zeker al een keer iets over gehoord en wie weet heb je het zelfs al een keer gedaan. Glaasje draaien. Waarbij het de bedoeling is dat je vragen stelt aan de geesten en die op hun beurt jou het antwoord gaan geven.

Hoe gaat glaasje draaien in zijn werk? Je legt in een cirkel de letters van het alfabet neer en de cijfers 0 tot en met 9. Midden in de cirkel zet je een glas op zijn kop. Nu is eigenlijk alles al klaar om glaasje te kunnen gaan draaien. Glaasje draaien kun je niet alleen, er zijn altijd minimaal twee personen voor nodig. Ga rond de tafel zitten waarop de cirkel ligt met letters en cijfers en het glas middenin. Leg een vinger bovenop het glas, dim het licht en stel je vraag. Zorg wel voor een rustige omgeving, anders gaat het niet werken.

Werk wel serieus. Want het zien als iets wat niet bestaat, niet serieus genomen wordt, kan wel eens geheel verkeerd aflopen. De eerste vraag die je stelt, is het oproepen van de geesten en luidt dus: Is er een geest aanwezig? Je vinger ligt losjes op het glas en je wacht rustig af totdat het glas als vanzelf richting letters gaat. In het begin kan het even duren, wacht dan in rust af, niet lacherig, want dan zal de geest niet verschijnen. Op een gegeven moment zal het glas in beweging komen en zijn weg vinden naar de letters j en a. Want als er geen geesten zijn, beweegt het glaasje niet. Zodra je weet dat een geest zich heeft gemeld, kun je vervolgvragen gaan stellen.

Wees hierbij zeer geconcentreerd. Maak er niet iets belachelijks van, want de geesten zullen je dan niet de juiste antwoorden geven of verdwijnen. Of zelfs pijn doen.

Glaasje draaien is dus iets wat je zelf kunt doen om met geesten in contact te komen. Je kunt ook contact zoeken met paragnosten, mediums op een spirituele hulplijn. Deze staan rechtstreeks in contact met de geesten, de onzichtbare wereld. Een van de betere bellijnen, waar je zeker weet dat de consulenten echt in contact staan met het universum is www.lenormandentarot.nl Deze consulenten zijn allen verbonden met de hogere macht. De lijn straalt ook om die reden zeer veel positieve energie uit. Die energie mag jij gebruiken om antwoorden te krijgen op de vragen die jij aan een geest zou willen stellen.

In feite is dus een spirituele bellijn een afgeleide van het vroegere glaasjes draaien. De mediums en paragnosten maken gebruik van hun boven natuurlijke gaven, maar leggen ook de kaarten, als de tarot, de lenormand, de engelenkaarten, zigeunerkaarten.

Je kunt er dus voor kiezen zelf in gesprek te gaan met een geest, maar als je daar niet in bent gespecialiseerd, zoals de consulenten op www.lenormandentarot.nl weet je nooit zeker of de antwoorden die je krijgt bij glaasje draaien wel zuiver zijn. Beter is het dit over te laten aan diegenen die hier in zijn gespecialiseerd.

Wil je toch zelf glaasje draaien, geef ik je een aantal tips mee. Neem er de tijd voor. Geloof er in, maak de geest niet belachelijk. Zorg voor een rustige omgeving. Doe het niet te lang, dan verdwijnt de geest. Dan kun je na het glaasje draaien een niet fijn gevoel ervaren waarbij hoofdpijn vaak voorkomt, maar ook andere pijntjes. Het oproepen van geesten is een serieuze bezigheid en als je er zo niet naar kijkt, kun je het beter zelf niet doen en overlaten aan professionals.

Die professionals vind je op www.lenormandentarot.nl. Zij nemen hun geest, die zijn zien als hun gids, erg serieus en om die reden kun je er op vertrouwen dat de antwoorden die hun geest doorgeven voor jou, op waarheid berusten. Bel dus gerust eens met een van de consulenten van deze spirituele hulplijn.
Liefs Clarisa box 53