De lenormand ‘grand tableau’

De lenormand ‘grand tableau’

De lenormand ‘grand tableau’ Een deck lenormandkaarten bestaat uit 36 kaarten. Nu we aan het einde van het jaar zitten, willen velen van jullie een toekomstvoorspelling hebben voor het nieuwe jaar. Een goede gelegenheid om een lenormandkaartlegging te doen hiervoor. Vraag dan aan een van de consulenten op www.lenormandentarot.nl om een ‘grand tableau’ legging.

Wat houdt een grand tableau legging van de lenormandkaarten in? Alle 36 kaarten van het deck worden uitgelegd. Hierin kan een goede kaartlezer heel veel zien. In de legging grand tableau ligt jouw verleden, jouw heden en jouw toekomst. In feite kunnen al jouw vragen door de consulent, hetzij een medium, een paragnost, een waarzegger door deze legging worden beantwoord.

Er wordt gekeken in deze legging waar jij staat nu met jezelf, hoe of het komt waar jij nu met jezelf staat. Welke invloed jouw verleden op je heeft gehad. Maar ook kan de kaartlezer aan de hand van de grand tableau legging jou de toekomst voorspellen. Gun jezelf een grand tableau legging en kies dan voor een gedegen paranormale hulplijn. Een lijn waar je zeker van weet dat ze hier een kei zijn in het leggen van de lenormandkaarten. Deze spirituele lijn vind je op www.lenormandentarot.nl

Grand tableau is Frans en staat voor ‘Het groter geheel’. Je hebt het groter geheel nodig om inzichten te krijgen waarom jouw leven loopt, zoals het nu loopt. Dan krijg je daar een bepaald gevoel bij, dan snap je waarom dingen gelopen zijn zoals ze zijn gelopen. Dan zie je ook waarom jouw heden wellicht niet zo fijn aanvoelt. Dan begrijp je waarom je nu met jezelf in een transformatie terecht bent gekomen.

Een transformatie staat voor een wedergeboorte. Een van de kaarten van de lenormand is ook de wedergeboorte. Deze kaart luidt een nieuw begin in. Dat nieuwe begin heeft met jou te maken. En kan al in gang zijn gezet, toen jij startte met je transformatieproces. De grand tableau legging kan je aangeven of je al bezig bent met transformeren. Kan je vertellen hoe lang jouw transformatie nog duurt. Kan je vertellen hoeveel en welke hobbels er nog genomen moeten worden, voordat je zover bent dat je jezelf weer in liefde kunt omarmen. Jezelf hebt teruggevonden.

Wil jij weten wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft, is daar een legging grand tableau heel erg voor geschikt. Op de website www.lenormandentarot.nl zijn ze zeer bedreven in het leggen van de kaarten. Niet alleen de lenormand, ook de tarot kaarten leggen ze er graag voor je. Zelfs voor een geoefend kaartlegster is het leggen van een grand tableau niet zomaar iets. Dat vergt jaren van oefening en de kaartleggers op www.lenormandentarot.nl hebben jaren van oefenen reeds achter de rug en zijn er zeer bedreven in geworden.

Kies bijvoorbeeld voor box 34, medium Marijke, een kanjer in het leggen van het grand tableau. Samen met haar spirituele gaven doet zij graag een jaarlegging voor jou.

Ook kun je voor een grand tableau legging terecht bij medium Astrid, box 48. Al jaren is zij te vinden in de spirituele wereld en heeft haar sporen verdiend. Ze is een kei in het leggen van de lenormand. Laat Astrid jouw verleden, heden en je toekomst voorspellen.

Medium Carine, box 56 heeft zich ook toegelegd om het leggen van de lenormand. Zij legt graag voor jou een grand tableau met haar lenormandkaarten voor jou.

Ook bij medium Marga, box 21 kun je terecht, zij is een zeer geoefend kaartlegster. Je ziet op deze spirituele hulplijn vind je een keur aan kaartlegsters en leggen ze deze graag voor jou. Op zoek naar een gedegen en goede toekomstvoorspelling? Kies dan voor www.lenormandentarot.nl
Clarisa, box 53 lenormandentarot.nl