De betekenis van de lenormandkaarten

De betekenis van de lenormandkaarten nr 10 t/m 18. In mijn vorige blog heb ik de lenormandkaarten 1 t/m 9 uitgelegd. In dit blog vind je de lenormandkaarten 10 t/m 18. Ben je op zoek naar een gedegen lenormandkaartlegging. De betekenis van de lenormandkaarten nr 10 t/m 18. In mijn vorige blog heb ik de lenormandkaarten 1 t/m 9 uitgelegd. In dit blog vind je de lenormandkaarten 10 t/m 18. Ben je op zoek naar een gedegen lenormandkaartlegging. Kijk dan eens op de website www.lenormandentarot.nl Daar vind je zeer professionele kaartlegsters die zeer gedegen zijn in het leggen van de lenormandkaarten.

Lenormandkaart 10 t/m 18

10. De zeisen, dit staat voor een negatieve kaart binnen de lenormand. De kaart geeft aan dat je voorbereid moet zijn op gevaar en dan in welke vorm dan ook. Het kan een breuk zijn, iets waar je aan bent begonnen, relatie, werk dat zou mis kunnen lopen. De Kaart zegt, bezint eer ge begint en bewandel je wel het juiste pad?

11. De roede, ook een van de negatieve kaarten in het spel van de lenormand. Het is een kaart die tweedracht kan brengen. Wees gewaarschuwd, want er komt iets aan dat niet fijn is, ziekte, ruzie. Zie de kaart als een waarschuwing voor jezelf, want de kaart zegt, let goed op jezelf, dan ben je het gevaar voor.

12. De vogels, deze kun je op twee manier uitleggen, iets positiefs, een reisje maar ook negatief, let op er kan je iets overkomen, maar maak je er niet druk over, het leed is snel voorbij. Het is een van de kaarten in de lenormand die je als neutraal kunt zien.

13. Het kind, een kaart die je blij maakt, onbezonnen en onbevangen. Je kunt de mensen om je heen vertrouwen, ze menen het goed. De kaart geeft ook aan iets positiefs je pad kan kruizen.

14. De vos, we kennen hem allemaal, de sluwe vos en daar staat deze kaart ook voor. Dus pas op voor iemand in je omgeving die het niet goed met je meent. Het is dus een negatieve kaart binnen de lenormandkaarten. Kijk eens goed naar de mensen die je omringen. Is iedereen wel zo eerlijk als die zich voordoet?

15. De beer, en die staat niet voor wat we vaak zeggen, beren op je pad. De kaart is juist het tegenovergestelde. De kaart geeft plezier, een fijn gevoel en vooral oerkracht, waarbij het woord kracht staat voor de liefde voor jezelf. Ontzeg je zelf deze nooit ook al zijn er mensen die jou het geluk niet gunnen, gun het jezelf.

16. De ster, deze kaart staat voor het bereiken van je doelen, je dromen. Ze schijnen gunstig voor jou, mits je je doelen op de juiste manier aan het vervullen bent. Is de wil om het te bereiken te sterk, kijk dan eens goed. Wellicht tijd om een andere ster te volgen, of op een andere manier je doelen te verwezenlijken.

17. De ooievaar, een van de mooiste kaarten van de lenormand. Hij staat voor verandering, dat kan zijn een verhuizing, een geboorte, een wedergeboorte na een zware periode. Je bent er doorheen en kunt weer vooruit er staat een nieuwe Jij.

18. De hond en wat zeggen we daar altijd over. Een trouwe hond en daar staat deze kaart binnen de lenormand ook voor. Trouwheid, mooie vriendschap die een nieuwe liefde kan inluiden met een persoon waar je op kunt vertrouwen.

Lees het volgende blog voor de uitleg van de lenormandkaarten nummer 19 t/m 27.

Laat eens een lenormandkaartlegging voor je doen door een ervaren paragnost of medium op www.lenormandentarot.nl Warme groet, Clarisa box 53 lenormandentarot.nl