De betekenis van de lenormandkaarten

De betekenis van de lenormandkaartenDe betekenis van de lenormandkaarten nr 19 t/m 27

In mijn vorige twee blogs heb ik de lenormandkaarten 1 t/m 18 uitgelegd. In dit blog vind je de lenormandkaarten 19 t/m 27. Ben je op zoek naar een gedegen lenormandkaartlegging? Kijk dan eens op de website www.lenormandentarot.nl Daar vind je zeer professionele kaartlegsters die zeer gedegen zijn in het leggen van de lenormandkaarten. En uiteraard kun je er ook terecht voor een tarotlegging.

Lenormandkaart 19 t/m 27

19. De toren, hierin kun je vertoeven als je leven kwetsbaar is, dan kan zowel aan de ene kant zijn als er sprake is van een moeilijke periode, maar je kunt ook eenzaam aan de top staan. De kenmerken van de kaart zijn. De kaart staat voor groei, voor jou als mens in jezelf, maar ook voor ambitie. Let wel op voor jaloezie, mensen gunnen niet snel elkaar iets en kan jou weerhouden je doelen te bereiken.

20. De tuin, dit is de kaart van de vriendschap. Het ontmoeten van mensen die elkaar een warm hart toedragen. Hier kan ook een nieuwe liefde uit ontstaan. Ook luidt de kaart creativiteit in. Dat kan een verandering geven in de dingen die je doet en onderneemt. Positief.

21. De berg, deze staat voor tegenwerking, is een negatieve kaart. Je wilt iets, je wilt door, je wilt groeien en daarvoor moet je de berg op. Tegenwerking kan zowel door jezelf als van buitenaf komen. Laat je hierdoor niet weerhouden. Het leven kent altijd tegenwerking, blijf dicht bij jezelf, daar de focus ophouden, dan bereik jij de top.

22. De weg, een van de mooiste kaarten want je staat letterlijk op een kruispunt dat vraagt om het maken van keuzes. Keuzes die jij moet maken om verder te kunnen gaan met je leven. Soms is het maken van keuzes lastig en garantie dat je voor het juiste kiest, heb je niet, maar je wordt gedwongen ergens voor te kiezen.

23. De muizen, de muizen stelen en daar staat deze kaart ook voor. Iets verliezen of kwijtraken. Nu is niet elk verlies negatief. Kan ook zijn dat datgene wat verdwijnt juist de bedoeling is. Dan word je dus zonder zelf te kiezen een ander pad op gestuurd en achteraf zie je waarom dit is gebeurd. Wees wel gewaarschuwd.

24. Het hart, staat voor liefde, voor optimisme, voor levensvreugde en geluk. De kaart staat voor een positieve levensfase. Je bent blij met jezelf en staat klaar voor anderen. Ook staat de kaart voor nieuwe liefde, hetzij verdieping in huidige relatie of een partner die je pad kruist.

25. De ring, in vroeger tijd de betekenis van een huwelijk, maar in de tegenwoordige tijd staat de kaart ook voor verbinding of een contract. De mensen om je heen dragen je allen een warm hart toe, die wordt gekoesterd.

26. Het boek, deze kaart symboliseert dat er sprake is van een geheim of geheimen. Je vertelt niet alles, of je weet niet alles van een ander. Je loopt ergens voor weg waar je bang voor bent. En let wel, de kaart kan ook staan voor een geheime liefde, of dat je in een relatie zit met iemand die nog in een relatie zit. Ook dit is een geheim en voelt niet fijn.

27. De brief, deze kaart staat voor nieuws, hoe en wat, dat staat er niet bij. In ieder geval ga je iets horen, iets vernemen binnenkort en dat kan zowel positief, als negatief zijn. Nu je het weet, kun je er alvast rekening mee houden.

Lees het volgende blog voor de uitleg van de lenormandkaarten nummer 29 t/m 36 De laatste 8 kaarten van de lenormand.

Ben jij op zoek naar toppers op het gebied van het leggen van de lenormand? Ga dan naar www.lenormandentarot.nl . Hier vind je de mediums, paragnosten die gespecialiseerd zijn in de lenormand kaartleggingen. Warme groet, Clarisa box 53 lenormandentarot.nl