De betekenis van de lenormandkaarten

De betekenis van de lenormandkaartenDe betekenis van de lenormandkaarten nr 28 t/m 36. In mijn vorige drie blogs heb ik de lenormandkaarten 1 t/m 27 uitgelegd. In dit blog vind je de lenormandkaarten 28 t/m 36. Op de website www.lenormandentarot.nl leggen ze heel graag voor jou een lenormandlegging. Want elke kaart van de lenormand heeft dan wel zijn eigen betekenis, maar welke kaarten liggen erbij, die bepalen de uiteindelijke betekenis van de kaart. Op www.lenormandentarot.nl leggen ze graag voor jou de lenormandkaarten.

Lenormandkaart 28 t/m 36

28. De heer, deze kaart staat voor de mannelijke energie, die is krachtig, standvastig, maar kan ook neigen naar het ego. Als de kaart betrekking heeft op jezelf, kijk dan eens goed, is het misschien de bedoeling om meer in je kracht te gaan staan! Ook geeft de kaart aan of je een partner op je pad kunt verwachten.

29. De vrouw, de kaart staat voor vrouwelijke energie, deze is zacht, empathisch, creatief, liefdevol en teder. De kaart weerspiegelt waar jij nu met jezelf staat. Wellicht bijsturen om vrouwelijker te zijn, of juist meer te neigen naar het mannelijke, meer krachtiger te worden.

30. De lelie, de kaart van de onschuld. De kaart dient als een bescherming door het vaderlijke. Dan weet je zeker dat je wordt beschermd voor invloeden die jou pijn willen doen. De kaart kent alleen positiviteit en succes. Net zoals de kaart, het klaverblad.

31. De zon, deze staat voor blijheid, de zon weer zien schijnen en daar word je blij van. De kaart geeft aan dat een mooie tijd op je wacht, waarbij jij je goed voelt, je intuïtie volgt en daardoor de juiste stappen zet. Het leven gaat als vanzelf.

32. De maan, de kaart symboliseert jouw loopbaan, staat voor werk en maatschappelijk succes. Maar durf je hier voor te gaan? Wat houd je tegen, durf jij te kiezen voor dat succes! Je weet heel goed wat je wilt bereiken, maar de stappen er naartoe, kunnen soms lastig zijn.

33. De sleutel, de kaart staat voor deuren die open gaan. Dat kan succes opleveren, maar durf jij de sleutel te pakken, durf jij keuzes te maken voor je eigen geluk, voor jouw succes? Soms gaat het als vanzelf, dan word je gedwongen, maar soms moet jij degene zijn die lef en durf toont voor die verandering.

34. De vissen, een positieve kaart, die aangeeft, alles gaat voor de wind. Je voelt je als een vis in het water. Je boekt successen. Er zijn geen financiële problemen op dit moment. Je leven gaat de goede kant op, mits jij er voor durft te gaan.

35. Het anker, van oudsher staat de kaart voor een lang en gelukkig huwelijk. In de tegenwoordige tijd kun je er ook naar kijken als, ik ben geankerd, ik heb mijzelf geaard. Ik leef vanuit mijn eigen kracht. Ik heb een goede verbinding met mijzelf. Ik heb impathisch vermogen.

36. Het kruis, de naam zegt het al, je loopt met iets op je nek, iets dat niet fijn aanvoelt. Je zit in een periode met tegenslag of die ligt voor je klaar. Het kruis dragen is soms nodig, om tot meer bewustwording te komen en sterker en krachtiger uit te komen.

Ben jij op zoek naar goede lenormand kaartleggers? Op www.lenormandentarot.nl vind je zeer goede kaartleggers. Ze leggen hier niet alleen lenormandkaarten, maar ook de ziegeunerkaarten, de tarotkaaarten, zielsliefdekaarten, relatiekaarten, dolfijnkaarten, engelenkaarten. Liefdevolle groet, Clarisa box 53 lenormandentarot.nl