Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Weegschaal 26 September 2022

Jij wordt beperkt in je bewegingsvrijheid. Je hebt het gevoel dat je niets meer voor je zelf hebt of kunt doen. Altijd is er wel iemand die aandacht nodig heeft. Probeer jezelf te zijn, je echte vrienden blijven dan vanzelf over.

Daghoroscoop Weegschaal 25 September 2022

Je bent vandaag de innerlijke rust zelve. Je evenwichtige uitstraling werkt als een weldadige zegen en veel mensen in jouw omgeving knappen daar dan ook zienderogen van op. Ze zullen je daarvoor zeer dankbaar zijn.

Daghoroscoop Weegschaal 24 September 2022

Jij merkt dat je door iets of iemand wordt beperkt. Het is de kunst je van deze banden los te maken. Bepaal wat goed en wat slecht voor je is. Alleen dan kun je gelukkig worden in je leven.

Daghoroscoop Weegschaal 23 September 2022

Er gebeurt iets onverwachts en plotseling komen bepaalde vriendschappen in een totaal ander licht te staan. Jij zult een nieuwe afweging gaan maken: “Welke vriendschappen zijn echt en van welke kan ik beter afscheid nemen?”.

Daghoroscoop Weegschaal 22 September 2022

Jouw gezondheid heeft extra aandacht nodig. Schud een paar slechte gewoontes van je af, verbeter je voedingspatroon en ga meer bewegen. Het is echt de hoogste tijd geworden.

Daghoroscoop Weegschaal 21 September 2022

Het zou verstandig zijn je eisen een beetje terug te schroeven. Het zou je een heleboel teleurstellingen besparen. Als je echt realistisch tegen je eisen aan durft te kijken, dan zul je dat zelf ook best inzien en kunnen inschatten.

Daghoroscoop Weegschaal 20 September 2022

Een vriend heeft dringend jouw schouder nodig om uit te huilen. Sta hem of haar met raad en daad ter zijde. Want wat je vriend nu doormaakt, daar kun jij toch over meepraten. Een betere schouder is er dus niet te vinden.

Daghoroscoop Weegschaal 19 September 2022

Voor jou staan vandaag geen grote en/of schokkende dingen op het programma. Je kunt dus een rustig dagje houden vandaag en genieten van het leven. Alsof dat geen groot en belangrijk iets in het leven is.

Daghoroscoop Weegschaal 18 September 2022

Dat wat jij wilt gaan doen zal meer van je vergen dan je nu misschien denkt. Laat je goed voorlichten over de zwaarte van je nieuwe opgave. Dan kom je niet voor verrassingen te staan en kun jij je opgave met een gerust hart aannemen.

Daghoroscoop Weegschaal 17 September 2022

Jij gaat recht op je doel af vandaag. Er is niemand die jou een strobreed in de weg legt. En dat merk je doordat je je doel met grote sprongen nadert. Het wordt zelfs al tijd om over nieuwe doelen na te denken.