Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Waterman 7 December 2023

Jij weet niet hoe je iets moet aanpakken. Wees daar eerlijk in, want door jouw gedrag kunnen gemakkelijk misverstanden ontstaan. Wees duidelijk in je gevoelens, dan neemt niemand jou iets kwalijk.

Daghoroscoop Waterman 6 December 2023

Jij moet je neiging tot “interessant doen” vandaag goed onder controle houden. Je verliest je gezicht als je niet gewoon zegt waar het op staat. En echt, je bent zoals jij bent al interessant genoeg.

Daghoroscoop Waterman 5 December 2023

Vandaag is een ideale dag om persoonlijke dingetjes te regelen. Je hebt de – innerlijke – rust om je daar helemaal aan te wijden. Doen dus, want die kans krijg jij misschien voorlopig niet weer.

Daghoroscoop Waterman 4 December 2023

Ga toch niet bij voorbaat al dwarsliggen. Vandaag kun je echt het beste met de wind meewaaien om een optimaal resultaat te krijgen. Waarschijnlijk is dit een nieuwe maar leerzame ervaring voor jou.

Daghoroscoop Waterman 3 December 2023

Jij ontmoet vandaag die persoon waar je tot nu toe met een boog omheen liep. Je vraagt je nu af waarom, want de ontmoeting verloopt boven alle verwachtingen goed. Je voelt je uiteindelijk erg tevreden.

Daghoroscoop Waterman 2 December 2023

Je krijgt vandaag een goed maar ongewoon advies. Probeer objectief te blijven als je het advies op waarde schat. Innovatief is niet bij voorbaat slecht, maar ook niet altijd bruikbaar. Aan jou de keus.

Daghoroscoop Waterman 1 December 2023

Niets is zeker in het leven, hoe graag je dat ook zou willen. Zorg ervoor dat je flexibel bent en blijft, dan weet je tenminste zeker dat jij goed voorbereid bent op onzekerheden en plotselinge veranderingen.

Daghoroscoop Waterman 30 November 2023

Jij hoeft niet bang te zijn dat je je vandaag verveelt. Sterker nog, het zal een drukte van belang worden. Je zult echt voor een rustpuntje moeten zorgen, anders kan men je vanavond bij elkaar vegen.

Daghoroscoop Waterman 29 November 2023

Probeer eens wat nieuws. Blijf niet altijd maar op de bekende weg, je weet toch dat dat de oplossing niet brengt. Verzamel al je moed en doe iets onverwachts. Je omgeving zal verrukt zijn over jouw initiatief.

Daghoroscoop Waterman 28 November 2023

Jij laat je op het verkeerde been zetten door een plotselinge gebeurtenis. Dat dit voorval niet zo negatief uitpakt als je in eerste instantie denkt, merk je gauw genoeg. Blijf onbevangen tegen de situatie aankijken.