Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Vissen 7 December 2023

Vandaag is een dag om eens flink de schouders er onder te zetten. Het resultaat zal binnenkort duidelijk worden en daar kun jij dan trots op zijn.

Daghoroscoop Vissen 6 December 2023

Minder is niet altijd slechter. Leg je voorstellen vandaag niet te breedvoerig uit. Beperk je tot de kern van de zaak. Dan komt de boodschap beter over.

Daghoroscoop Vissen 5 December 2023

Het is verstandig om je voor te bereiden op de dingen die gaan komen. Wat extra kennis kan jou helpen de situatie te doorgronden en naar jouw hand te zetten.

Daghoroscoop Vissen 4 December 2023

Een tegenslag accepteren is altijd moeilijk. Toch moet jij dat vandaag doen, er tegen in gaan brengt alleen nog maar meer ellende. Uithuilen en doorgaan, kop op!

Daghoroscoop Vissen 3 December 2023

Ga vandaag maar niet in op strijdlustige personen en hun uitspraken. Het is moeilijk voor je, maar vandaag heb jij niet genoeg overtuigingskracht.

Daghoroscoop Vissen 2 December 2023

Vergeet jij niet die kleine probleempjes uit de weg te ruimen. Vandaag kunnen kleine probleempjes worden opgeblazen tot onoverkomelijk grote problemen.

Daghoroscoop Vissen 1 December 2023

Vandaag win jij iedereen voor jou. Je kunt iedereen voor je karretje spannen en daarmee misschien wel een van je dromen realiseren.

Daghoroscoop Vissen 30 November 2023

De waarheid kan hard en kwetsend zijn, maar halve waarheden zijn op den duur nog vele malen kwetsender. Vergeet dat nooit.

Daghoroscoop Vissen 29 November 2023

Jij bent realistisch genoeg om te weten dat niet alles even leuk is om te doen. Sommige zaken vergen een engelen geduld en dat heb jij vandaag.

Daghoroscoop Vissen 28 November 2023

Jouw enorme enthousiasme werkt vandaag wel heel aanstekelijk. Je brengt overal waar je komt leven in de brouwerij met jouw sprankelende persoonlijkheid. Ga zo door!