Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Steenbok 7 December 2023

Laat je vandaag niet in met dagdromen en al helemaal niet als je met financiële zaken bezig bent. Handel je zaken af met jouw normale nuchtere en praktische kijk. Niet gaan fantaseren.

Daghoroscoop Steenbok 6 December 2023

Jouw verwachtingen stemmen niet overeen met de werkelijkheid. Jij zult je mening moeten bijstellen, anders raak je teleurgesteld en de mensen om je heen gefrustreerd omdat ze nooit voldoen aan de verwachting.

Daghoroscoop Steenbok 5 December 2023

Jij merkt dat je werkzaamheden je niet die voldoening geven die je eigelijk verwacht had. Verspil je energie dan ook niet langer, maar gebruik je energie om te zoeken naar passender werk.

Daghoroscoop Steenbok 4 December 2023

Vandaag kan er een cruciaal moment in je leven ontstaan. Een moment waarop jij door het nemen van één beslissing je geluk kunt maken of breken. Neem dus geen overhaaste beslissing.

Daghoroscoop Steenbok 3 December 2023

Als jij onderhandelingen voert vandaag, van wat voor aard ook, ga dan af op je gevoel. Het kan goed zijn dat de schijn je bedriegt, jouw gevoel zal echter goed zitten. Raar? Maar waar!

Daghoroscoop Steenbok 2 December 2023

Doe vandaag eens al die dingetjes die altijd blijven liggen. Ze moeten toch een keer gedaan worden en achteraf heb jij er beslist een voldaan en goed gevoel over. Dus even de tanden op elkaar.

Daghoroscoop Steenbok 1 December 2023

Laat de mensen in je omgeving in hun waarde. Probeer niet dat van ze te maken wat jij graag wilt, maar probeer ze te laten zijn zoals ze zijn. Geef ze respect en daarmee zelfvertrouwen.

Daghoroscoop Steenbok 30 November 2023

Jij bent erg druk vandaag. Laat je niet gek maken. Als je gestresst in de auto stapt, is de kans groot dat je er niet zonder kleerscheuren van af komt. Dat is het niet waard. Niets is dat waard.

Daghoroscoop Steenbok 29 November 2023

Ga niet mee met de stroom. Zwem er tegenin als het moet en nodig is om jouw dromen te realiseren. Laat je niet door allerlei praktische problemen van je plannen afbrengen. Zet ze door.

Daghoroscoop Steenbok 28 November 2023

Zonnige tijden breken voor je aan. De zware tijd die jij hebt meegemaakt kun je al een beetje achter je laten. Het weerzien van een zonnige toekomst zal deze gevoelens alleen maar versnellen.