Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Schorpioen 31 Mei 2023

Jij bent bijzonder attent in je relatie en gevoelig voor de wensen van je partner. Dingen uit het verleden die je nog nauw aan het hart liggen, worden opnieuw beleefd en krijgen de aandacht die ze verdienen.

Daghoroscoop Schorpioen 30 Mei 2023

Je bent zeer zachtaardig tegenover je geliefde. Je laat het hem of haar aan niets ontbreken. Als je geliefde toch een aanmerking heeft, moet je niet meteen flippen. Zie het als opbouwende kritiek voor de relatie.

Daghoroscoop Schorpioen 29 Mei 2023

Je hebt zeer veel kracht momenteel, veel meer dan je in de gaten hebt. Je neemt belangrijke hindernissen in je leven en dat is uiteraard zwaar. Maar je neemt ze en dat is een teken van grote kracht.

Daghoroscoop Schorpioen 28 Mei 2023

Je wilt dat anderen je aanvoelen, maar dat zal bij lang niet iedereen lukken. Je moet leren om je wensen met woorden te communiceren en niet gokken op telepathie. Dat is voor iedereen eenvoudiger.

Daghoroscoop Schorpioen 27 Mei 2023

Jij bent aan het uitbreken. Je hebt het gevoel vast te zitten en je bent dat ronduit zat. Jouw gevoelens zijn intens en zo uit je ze ook. Wees gerust, want de goede dingen in het leven zullen blijven.

Daghoroscoop Schorpioen 26 Mei 2023

Jij bent een rots in de branding altijd al, maar deze dagen wel heel bijzonder. Je staat je partner bij in alle moeilijke momenten die hij of zij heeft zonder maar een moment rust te nemen. Petje af!

Daghoroscoop Schorpioen 25 Mei 2023

Als jij je gereserveerde houding opzij kunt zetten, staat je iets heel bijzonders te wachten. Een hele goede vriend(in) heeft grootse plannen met jou en wacht slechts op een teken van jouw kant.

Daghoroscoop Schorpioen 24 Mei 2023

Wees een beetje op je hoede de komende dagen. Niet alle nieuwe kennissen die jij ontmoet zijn even oprecht als zij zich voordoen. Maar de kans is groot dat de “ware Jacob” ertussen zit.

Daghoroscoop Schorpioen 23 Mei 2023

Je bent erg gericht op anderen in deze periode. Je let meer op wat anderen nodig hebben, dan op wat je zelf nodig hebt. Een lieve en bewonderenswaardige eigenschap, maar vergeet jezelf niet.

Daghoroscoop Schorpioen 22 Mei 2023

De mensen om je heen tonen hun genegenheid en dat geeft je een gevoel van zelfvertrouwen. Je weet wat je wilt en gaat recht op je doel af. Ook wat betreft je relatie ga je een nieuwe koers varen.