Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Maagd 7 December 2023

Je zult alle ondersteuning krijgen die jij nodig hebt. Met dit in het achterhoofd kun je met een gerust hart een volledig nieuwe richting in slaan.

Daghoroscoop Maagd 6 December 2023

Soms is het verstandig om op te geven. Sommige dingen hebben nou eenmaal geen bestaansrecht. Dat kan moeilijk zijn, maar het pakt op de langere termijn echt beter uit.

Daghoroscoop Maagd 5 December 2023

Jij hebt de neiging het geld dat je morgen aan de voordeur verwacht, vandaag al via de achterdeur uit te geven. Geef je geld niet uit voordat je het echt in handen hebt.

Daghoroscoop Maagd 4 December 2023

Vandaag roept een plotselinge gebeurtenis leuke herinneringen op. Deze herinneringen in gedachten nog eens beleven zal jou goed doen. Hoe kon je dat nou vergeten.

Daghoroscoop Maagd 3 December 2023

Jij bent erg trouw en eerlijk als het gaat om het opvolgen van de regels. Het is echter in sommige situaties gedoogd om “burgerlijk ongehoorzaam” te zijn. Is dat idee is bij jouw nog nooit opgekomen?

Daghoroscoop Maagd 2 December 2023

Je zit privé in een moeilijke situatie. Je zult zeer tactisch moeten zijn en op je woorden moeten letten. Doe eens iets extra’s voor je partner. Gelukkig krijg jij onverwachts steun van een familielid.

Daghoroscoop Maagd 1 December 2023

Laat vandaag de auto of brommer maar liever staan. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Jouw uitstraling is zeer positief en men vindt je sympathiek. Gelukkig maar, zo heb jij geen moeite een lift te vinden.

Daghoroscoop Maagd 30 November 2023

Er komen binnenkort fijne nieuwe dingen op je af. Een rustige tijd, die jou ook een rustig gevoel zal geven. Probeer, nu je innerlijke rust hebt, wat meer initiatief te nemen in je privé-leven.

Daghoroscoop Maagd 29 November 2023

Je hebt het gevoel dat iedereen je loopt te controleren en daar word jij, op zijn zachts gezegd, kriebelig van. Laat je gedrag niet zo sterk beïnvloeden door de dingen die andere mensen zeggen. Ga je eigen weg.

Daghoroscoop Maagd 28 November 2023

Jij krijgt vandaag heel wat kritiek om de oren. Dat wordt een flinke discussie om alle misverstanden uit de wereld te helpen. Je zult heel open en eerlijk moeten zijn tegenover je partner.