Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Leeuw 26 September 2022

Je krijgt vandaag alles voor elkaar. Ook al zijn de eisen die gesteld worden nog zo hoog, je kunt er met een gerust hart aan beginnen.

Daghoroscoop Leeuw 25 September 2022

Je komt in een moeilijke situatie terecht vandaag. Alleen door open en eerlijk met elkaar om te gaan, kun je de situatie tot een goed einde brengen.

Daghoroscoop Leeuw 24 September 2022

Als je vandaag alles op alles zet om een situatie in goede banen te leiden, dan weet men in de toekomst precies wat men aan jou heeft. Dat zal je met zekerheid veel opleveren.

Daghoroscoop Leeuw 23 September 2022

Je hebt je doel bepaald en je prioriteiten gezet. Nu komt het er op aan dit doel te bereiken. Laat je daarbij door niets en niemand afleiden, niet in dit geval.

Daghoroscoop Leeuw 22 September 2022

Wat jij in je hoofd hebt, heb je nog niet in je… Maar de anderen willen niet dat wat jij wilt. Is deze zaak werkelijk een machtsstrijd waard, of is het verstandiger je koppigheid te laten varen?

Daghoroscoop Leeuw 21 September 2022

Je hebt zoveel problemen laten liggen de laatste tijd. Dat kan zo echt niet langer. Jij moet de problemen uitpraten, voordat er onherstelbare breuken ontstaan in je relatie.

Daghoroscoop Leeuw 20 September 2022

Zorg dat er vandaag geen misverstanden ontstaan. Een zaak van algemeen belang heeft extra aandacht nodig, jouw aandacht. Vertel helder en duidelijk wat jij van de situatie vindt.

Daghoroscoop Leeuw 19 September 2022

Je hebt het gevoel dat je die speciale persoon nooit meer wilt missen. Door je optimistische instelling en zelfvertrouwen zul je zonder problemen bereiken wat je wilt.

Daghoroscoop Leeuw 18 September 2022

Zet jouw plannen om in daden. Nu is de juiste tijd daarvoor. Zowel in de beroepssfeer als in de persoonlijke sfeer, succes verzekerd.

Daghoroscoop Leeuw 17 September 2022

Je partner is in een romantische bui, maar juist dat geeft jou een beklemmend gevoel. Je begint te twijfelen en bent opeens niet meer zo zeker van je zaak. Je zult snel je gevoelens op een rijtje moeten krijgen.