Lenormand en Tarot Kaartleggers

Daghoroscoop Kreeft 26 September 2022

Op het werk en op school zal vandaag alles op rolletjes lopen. Geen zorgen, geniet daar maar eens lekker van.

Daghoroscoop Kreeft 25 September 2022

Jij krijgt vandaag veel gelegenheid om je kunde op het gebied van de verleiding te tonen. Dat kan dus wel een spannend dagje worden. Houd wel jouw hoofd erbij.

Daghoroscoop Kreeft 24 September 2022

Probeer in je relatie meer rekening te houden met je partner. Hij/zij voelt zich de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Die aandacht van jou is echt reuze belangrijk.

Daghoroscoop Kreeft 23 September 2022

Jij wilt knopen doorhakken en vraagstukken uit de weg ruimen. Er komen echter nog nieuwe gebeurtenissen die de situatie weer kunnen veranderen. Wacht dus nog even.

Daghoroscoop Kreeft 22 September 2022

Je leert een zeer charmant iemand kennen. Als jij echter al een relatie hebt moet je beslist op je tellen passen. Laat je niet zomaar het hoofd op hol brengen.

Daghoroscoop Kreeft 21 September 2022

Een oude vriendschap staat op de tocht. Je snapt niet wat er is gebeurd, waarom jouw vriend(in) zo afwijzend is. Ga er heen en praat het uit. Op goede vriendschappen moet je zuinig zijn.

Daghoroscoop Kreeft 20 September 2022

Het is even doorzetten in jouw relatie. Probeer bij meningsverschillen niet te impulsief te reageren, maar blijf kalm en objectief. Betere tijden staan al weer voor de deur.

Daghoroscoop Kreeft 19 September 2022

Je voelt je moe en lusteloos. Ondanks nieuwe uitdagingen in je werk, kun jij je niet opladen. Probeer een langweekendje weg te plannen. Daar kom je beslist van bij.

Daghoroscoop Kreeft 18 September 2022

De saaiheid van het alledaagse leven overvalt jou vandaag. Laat je niet ontmoedigen maar gebruik je grenzeloze fantasie om er weer iets leuks en spannends van te maken.

Daghoroscoop Kreeft 17 September 2022

Je ziet als geen ander je eigen tekortkomingen, maar door je zelfvertrouwen en zelfkennis kun jij daar ook als geen ander mee omgaan.